Arkadaşlar bir tane oyun indirdim pcyü güncelledim sonra bilgisayrıma girdim d diskimin adı oyun adı olmuş bu sorunu nasıl cözebilirim adının yerel disk yaptıgım halde değişmiyor.
ugur.gozaydin' Alıntı:Şimdi böyle bir sorun ilk defa duydum ama Diskin adını sağ tıklayıp özelliker dersen değiştirebilirsin. Sanırım oyun D diskinin ana dizin bölümüne yüklenmiş eğer oyunu silerseniz ve kurulumu tekrar düzgün bir şekilde yaparsanız sorun çözülebilir.
emirhann' Alıntı:Hocam gece sorunu hallettim soyle yaptim bir tane yereldisk simgesi indirdim 1 tane dedter actim oraya (autorun)
ICON=indirdigim resmin adini yaazdim hdd
Bu actigim defteri kaydettim o simgeyle bu deftere yaazdigimi kes yaparak d nin icine attim sonra pc yi yeniden baslattim sorun hal oldu
Sizede tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin hocam