Yerel (D) Diskimin Adı Değişt eski adını yapamıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bir tane oyun indirdim pcyü güncelledim sonra bilgisayrıma girdim d diskimin adı oyun adı olmuş bu sorunu nasıl cözebilirim adının yerel disk yaptıgım halde değişmiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şimdi böyle bir sorun ilk defa duydum ama Diskin adını sağ tıklayıp özelliker dersen değiştirebilirsin. Sanırım oyun D diskinin ana dizin bölümüne yüklenmiş eğer oyunu silerseniz ve kurulumu tekrar düzgün bir şekilde yaparsanız sorun çözülebilir.

KS

emirhann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şimdi böyle bir sorun ilk defa duydum ama Diskin adını sağ tıklayıp özelliker dersen değiştirebilirsin. Sanırım oyun D diskinin ana dizin bölümüne yüklenmiş eğer oyunu silerseniz ve kurulumu tekrar düzgün bir şekilde yaparsanız sorun çözülebilir.

ocam özelliklerden ve adı değişmden olmuyor hala aynı oyun adı yazıyor

Hocam şimidk oyunun dosyalarını sildim bilgisayarımdan program kaldırdan kaldır diyorum windows tarafından kaldırılamıyor hatası alıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladığım kadarı ile korsan bir oyun kurulumu yaptınız. Tahminim trojen yemişsiniz ki programlardan kaldırılamayacak kadar zeki bir trojen. Kaspersky veya ESET kurun ve tarama yaptırın sitemde. Kaldırmak için IObit Uninstaller veya Revo Uninstaller Pro programlarını kullanabilrisiniz. Bunlarda kaldıramaz ise virüs programı virüs bulduğu zaman exe, dll, ve bat dosylarını silecektir silme işlemi gerçekleşince tekrar bu programlar ile kaldırmayı deneyin. Eğer virüs yok ise Sistem Geri Yükleme yapın oyunu kurmadan önceki bir tarihe dönün ve tekrar virüs taramsı yapın oyunun setup dosyaları dahil herşeyi silin. Diskin adı önemli değil burada sistem iş görür hale dönmeli disk adı sonraki iş.

KS

emirhann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam gece sorunu hallettim soyle yaptim bir tane yereldisk simgesi indirdim 1 tane dedter actim oraya (autorun)
ICON=indirdigim resmin adini yaazdim hdd
Bu actigim defteri kaydettim o simgeyle bu deftere yaazdigimi kes yaparak d nin icine attim sonra pc yi yeniden baslattim sorun hal oldu

Sizede tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin hocam :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
emirhann' Alıntı:
Hocam gece sorunu hallettim soyle yaptim bir tane yereldisk simgesi indirdim 1 tane dedter actim oraya (autorun)
ICON=indirdigim resmin adini yaazdim hdd
Bu actigim defteri kaydettim o simgeyle bu deftere yaazdigimi kes yaparak d nin icine attim sonra pc yi yeniden baslattim sorun hal oldu

Sizede tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin hocam :)

Sorun çözümünü paylaştığınız için teşekkür ederim başka sorularınız için foruma sizi yeniden bekleriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri