Arkadaşlar bu sayfayla alakasız bir konu fakat başka sorabileceğim bir yer bulamadım; Deprem de hasar alan evler için 500.000 TL Hibe veriliyordu, bu hibe kayseri için geçerlimi? ve bu hibe parasını aldıktan sonra arsayı satabiliyor muyuz?
bildiğim kadarı ile kayseri geçerli değil ve sonradan arsa satışı yapılamıyor belli bir süreArkadaşlar bu sayfayla alakasız bir konu fakat başka sorabileceğim bir yer bulamadım; Deprem de hasar alan evler için 500.000 TL Hibe veriliyordu, bu hibe kayseri için geçerlimi? ve bu hibe parasını aldıktan sonra arsayı satabiliyor muyuz?
hocam teşekkür ederim, biz direkt arsayı satalım diyoruz fakat amcam hibeye başvurmuş hem hibeyi alalım sonrada arsayı satalım kafasındabildiğim kadarı ile kayseri geçerli değil ve sonradan arsa satışı yapılamıyor belli bir süre
Benim bildiğim bu yine bir konuşun muhtar vs daha net bilgi verirhocam teşekkür ederim, biz direkt arsayı satalım diyoruz fakat amcam hibeye başvurmuş hem hibeyi alalım sonrada arsayı satalım kafasında)))