samsung da bütçeme uygun s20 fe var xıaomıde de mi10t pro varben de var. bence yetersiz sanırsam samsung camler daha iyiydi.
Kanka x yeni güncellemeyi almıcak xr da alabilirsin aslındaMerhaba arkadaşlar instada araba videoları çekmek için telefon bakıyorum ıphone x almayı düşünüyorum kamerası yeterli olur mu iyi videolar çıkar mı sizce
xr bütçeyi aşıyor hocamKanka x yeni güncellemeyi almıcak xr da alabilirsin aslında
peki s20 fe/s20 yada mi 10t pro daha iyi olur muÇekeceğin vakit önemli bence bu noktada gece çekimlerinde belki sorun yaşayabilirsin ama gün için ışığın bol olduğu noktalarda sorun yaşatmayacaktır. IPhone kameralarına yeterli ışık geldiği sürece güzel sonuçlar veriyor.
Hocam bence vestel venüs de olur vergi indirimi ilexr bütçeyi aşıyor hocam
peki s20 fe/s20 yada mi 10t pro daha iyi olur mu
xr bütçeyi aşıyor hocam
peki s20 fe/s20 yada mi 10t pro daha iyi olur mu
xioami almani onermem hocam ozeelikeri iyi olsada 1-2 yila kullanilmaz hale geliyor bide reklam getirmisler telefona kafayi yersinhocalarım seçeneklerim mi10t pro ıphone x s20 bunlardan hangisinin kamera/video kalitesi vs daha iyi
anladım peki kamera video kalitesi olarak s20 mi ıphone x mixioami almani onermem hocam ozeelikeri iyi olsada 1-2 yila kullanilmaz hale geliyor bide reklam getirmisler telefona kafayi yersin
bütçeyi aşıyor hocam bütçem 2. elde 8khocam note 11 pro olurmu 101mp kamerası var
hocam s20 daha iyi deniyoranladım peki kamera video kalitesi olarak s20 mi ıphone x mi
bütçeyi aşıyor hocam bütçem 2. elde 8k
kamera olarak mı özellikleri işlemcisi vs olarak mıhocam s20 daha iyi deniyor
hocam bide xr nasıldır yani s20 den daha iyi midir kamera vs olarakhocam s20 daha iyi deniyor
1-Samsung Galaxy S21 8800 TL ye ithalatçı satan var sahibinden bulamazsınız, 8 Bin bandında Yurt Dışı Server kayıtlı alın