YKS Sonuçları Açıklandı

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar,

YKS sonuçları açıklanmış. Gencler neler yaptiniz ne hedefliyorsunuz muhabbet için aciyorum konuyu. İnşallah calismalarinizin karsiligini almissinizdir :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Valla gördüğüm kadarıyla ortalık kan revan götürüyor :D

mami0715

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Beklediğimdem çok çok düşük geldi sıralamada çok geriye atmış geçen seneki baktığım sıralamalara göre :'(.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Tanıdığım kişilere sordum yığılma olmuş diyorlar. Mesela geçen seneyle aynı puanı alan birisi sıralamada çok gerilemiş.

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Tanıdığım kişilere sordum yığılma olmuş diyorlar. Mesela geçen seneyle aynı puanı alan birisi sıralamada çok gerilemiş.
Bunun sebebi;

Screenshot_2022-07-18-12-03-37-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Bu hafta kılavuzlar açıklanıyor. Umarım kılavuzlar bu duruma bir çare olur.

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Geçmiş olsun agalar bizim için daha var :D

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Yigilma aslinda kendi senesi içinde degerlendirilir. Yani bu tarz sinavlar bagil degerlendirme ile yapiliyor dolayisiyla puanlar öğrencilerin basarisina göre değişim gosteriyor. Sorularin homojenlik ve ayirt edicilik seviyesine göre KR-20 formülüyle (güçlük tek duzey kabul edilir) hesaplaniyor. Dolayisiyla önceki senelerle kiyas yapmak doğru değil. Soru bazli puanlama olmadığı için ders ders basari ele alinir. Sonucta baktiginda yine standart sapmanin 1.5 kat üstünde ivmelenen kişi basarili olur.

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar, yks sonuçları açıklanmış. Gencler neler yaptiniz ne hedefliyorsunuz muhabbet için aciyorum konuyu. İnşallah calismalarinizin karsiligini almissinizdir :)
kanka kan aldı kan ulan yönetim bilişim sistemleri bekliyordum 2021 100k geliyorsa o puanla bu sene 178k geliyor ohalan bu nasıl yığılmadır

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Bugün 10.00 saatlerinde asıl kılavuz değil ön bilgi amaçlı kılavuz yayınlandı. Ciddiye almanıza gerek yok.

ellidortuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bu sene tercih yapmayacağım. İstediğim bölüme yerleşemem bu şekilde:( Seneye tekrar sınava hazırlanacağım. Bu sefer dershaneye tonla para dökmek yerine online sınava hazırlık kursları veren bir yere başvuracağım. Benim gibiler varsa incelemesi için link bırakayım: https://rokethazirlik.com/

KnithsSs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Allah yardımcınız olsun abiler ablalar geçmiş olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri