Youtube Içeriği

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Şimdi şöyle knkm bende aim var ama takım bir geliyor tr de mental sıkıyor lar Bi bok yaptık ları yok
Maalesef takıma gelenler max 5-8 sınıf arası gibi davranıyorlar.

Twitch De yayın açıyorum zaten ama minecraft beceremiyorum birturlu alışamadım beni hiç sarmadı o oyunn
Çocuklar baya seviyor hocamın dediği gibi aslında ilgi çekici mod veya rp yapılsa baya izlenir, hala daha en tutulan içeriklerden birisi. Hiç işe yaramayan yt kanalları bile onu çekip +100k izleniyorlar.

KS

Bayram Koçer (eartsrain)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Çocuklar baya seviyor hocamın dediği gibi aslında ilgi çekici mod veya rp yapılsa baya izlenir, hala daha en tutulan içeriklerden birisi. Hiç işe yaramayan yt kanalları bile onu çekip +100k izleniyorlar.
Elimden geleni yapicam her yolu deniycem artık hangisi tutarsa

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Farlight84 güzel oyun sağlam reklam yapsa baya bi oyuncu çeker ama oyunun yükleme ekranında ekran kartı bildiğin patlayacak benim 3080 çıldırıyor o esnada bunu düzeltmeleri lazım
fazla fps aldığından dolayı çıldırıyor olabilir 144 sabitlemeyi dene denetim masasından direk o şekil açılsın sorun kalmaz

KS

Bayram Koçer (eartsrain)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fazla fps aldığından dolayı çıldırıyor olabilir 144 sabitlemeyi dene denetim masasından direk o şekil açılsın sorun kalmaz
Benim bir sıkıntım yok farlight 84 de ama oyun ne biliyim tutmadı gibi böyle izleyicisi az reklama basmiyorlar

Ama dediğim gibi minecraft Oynamayı düşünmüyorum benim tarzım değil

Son düzenleme:

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Retro Serisi Falan Yap 2008 ve öncesi oyunları oyna

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri