minimun 1k abone ve 4k izlenmeSoru başlıktaki gibidir
Hocam önemli olan para kazanmayı açmak deği bunu açtıktan sonra sanal şirket açıp vergi işleri ile vs uğraşmanız lazım haberiniz olaSoru başlıktaki gibidir
Hocam önemli olan para kazanmayı açmak deği bunu açtıktan sonra sanal şirket açıp vergi işleri ile vs uğraşmanız lazım haberiniz ola
vergi işini atlamayın kesinlikle başınız çok ağrır (büyük kitleye ulaşana kadar hobi olarak devam etmeye çalışın)Peki hocam bunları yaparsam kaç para kazanırım
Bir kere para kazanma amacıyla bu işe girmek hata zaten. Videolarda kasmış gibi olursun. Varsa arkadaşların, al arkadaşlarını ekip olarak videolar çek. Güzel bir mikrofon almayı ihmal etme. Montaj üzerine biraz uğraş. Konusu oyunsa popüler oyunlar üzerinden ilerle. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi bu işin vergi verme şirket açma olayları sıkıntı. Eline sağlam paralar gelmediği sürece @anony hocamın dediği gibi hobi olarak uğraş. Bu işler hızla ilerlenecek şeyler değil. Eğer para alıp vergilerini ödemezsen ilerde yüklü miktarda para cezası hatta hapis cezasına kadar yolu var (vergi kaçırmak oluyor bu çünkü)Peki hocam bunları yaparsam kaç para kazanırım
1000 Abone ve 4000 saat izlenmiş olmanız lazım. Shorts videoları sayılmıyor diye biliyorum.Soru başlıktaki gibidir
Bir de çok emek harcaman gerekiyor. Profesyonel edit uygulamaları kullanman gerek. Photoshop CS6, Premier Pro, After Effect, Da Vinci vs. Çektiğin her video da 2K ya da 4K çözünürlük desteği olmalı. Günümüz YouTube algoritmasında bunları öğrendim ben. Bunları yapan her kanalın ortalama 100-200K aboneleri oluyor.Hocam bak 3 yıllik kanalım var daha henüz şartları tamamlayamadim para kazanmam açık değil işin doğrusunu söylemek gerekirse bu işi yapicaksan zaman ekipman çok önemli birde cekecegin videolarda sürekliliğin olması gerek çektim video yu ya izlenmiyorum ya begenilmiyorum rehabetine kapılmaman şart azimli ve sabırli olman gerek işin para kazanma yönüne gelirsek onu senin kanalının gidiş hati belirler yani buna odaklanirsan işini yapamazsın çabuk bikarsin zaten sevildiysen merak etme parada gelir birde eğer kanalın para kazanmaya açıldı diyelim parayı hemen çekme biriksin hesapta çünkü çektiğin gibi vergiye tabi olmak zorundasın vergi levhası çıkartmak zorundasın baktın kazancın epey birikti ozaman işin yasal yönünü araştırıp korkmadan gir işin içine zaten artık kendini kanıtlamışsin ne gerekiyorsa kanal için prosedür uygulayabilirsin.Ekibin olması şart değil tek başına çok büyüyen kanallarda var içeriğine göre yol haritası cizersin artık şimdiden başarılar Allah sabır versin.
Katılıyorum düz mantık otur video çek baştan sagma edit yap la olmaz bu iş her detayin özenli ve bilgili olmalı ki sıradan olmayasın eşit çok önemli bak ben mesela edit kısmında çok iyi değilim buda izleyiciyi sıkabilir sen efekt katarak veya geçişlerde ki görsellerle oynayarak daha kalıci bir kitleyi elinde tutabilirsin bol bol yayın tavsiye ederim saat kasmak açısından en hızlısı bu olur ama dediğim gibi ekipmanın önemli ses kaliten kamera kaliten vsBir de çok emek harcaman gerekiyor. Profesyonel edit uygulamaları kullanman gerek. Photoshop CS6, Premier Pro, After Effect, Da Vinci vs. Çektiğin her video da 2K ya da 4K çözünürlük desteği olmalı. Günümüz YouTube algoritmasında bunları öğrendim ben. Bunları yapan her kanalın ortalama 100-200K aboneleri oluyor.
Aynen öyle.Katılıyorum düz mantık otur video çek baştan sagma edit yap la olmaz bu iş her detayin özenli ve bilgili olmalı ki sıradan olmayasın eşit çok önemli bak ben mesela edit kısmında çok iyi değilim buda izleyiciyi sıkabilir sen efekt katarak veya geçişlerde ki görsellerle oynayarak daha kalıci bir kitleyi elinde tutabilirsin bol bol yayın tavsiye ederim saat kasmak açısından en hızlısı bu olur ama dediğim gibi ekipmanın önemli ses kaliten kamera kaliten vs
+ hobi olarak başlanmalı gelişime ve kazanca göre şirket kurulmalı.@shwif hocam vergi cezalarında hapis kalktı sadece para cezası uygulanıyor artık (sicil temizse hapise girme ihtimali yok)
18+İnternetten illa para kazanayım ve 18 yaşındayım diyorsan dropshipping yap çok basit ve maliyetsiz