Youtubeye Içerik Üretmeye Başlanırmı

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
youtubeye içerik üretmeye başlanırmı arkadaşlar öğrenciyim çalışacak yer bulamadım biryerden para kazanmak gereğini düşündüm aklıma youtube geldi sizce başlanırmı

Tarf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
youtubeye içerik üretmeye başlanırmı arkadaşlar öğrenciyim çalışacak yer bulamadım biryerden para kazanmak gereğini düşündüm aklıma youtube geldi sizce başlanırmı
İyi paralar kazanmak biraz zaman gerektiriyor. Bunu aklında bulundurarak başlanır neden başlanmasın.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Yapacağın içeriklere bağlı diye düşünüyorum. Ve kendini kitleye sevdirmediğin sürece öyle pek fazla izlenme & abone kaynağın olmayacağı için zorlu demek isterim. Aynı şekilde vergisi falan yine ayrı bi dert. Tiktok kısmına girip kendince bir şeyler yapabilirsin en hızlı parayı oradan kazanabilirsin diye düşünüyorum malum orda 🐑🐑 bol.

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bence yotube uğraşmak zaman alır ve eskisi kadar tercih eden yok başlayacaksan tiktok başlamanı öneririm çünkü daha popüler uygulama ve şimdiki nesil tiktokçu olduğundan dolayı tercih edilebilir.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bence yotube uğraşmak zaman alır ve eskisi kadar tercih eden yok başlayacaksan tiktok başlamanı öneririm çünkü daha popüler uygulama ve şimdiki nesil tiktokçu olduğundan dolayı tercih edilebilir.
Arkadaşımda öyleydi yt'de 5-10k izlenicekte öyle tutunmaya çalışıyordu ets2 videoları çekiyordu, sonra battı tiktok ünlenince girdi. Oraya 2-3 edit atıyo yt oranlama yaparsak 1 ayda kazanacağı 3-5 kuruşu daha kısa sürede alıyor. Millet cringe içeriklerden dolayı sevmiyor ama ufak kendince bir şeyler yapınca önemi kalmıyor, tiktok veya başka bir şey olması.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri