60.000 TL ve üstü Yüksek Bütçe Si̇stem Toplama Öneri̇si̇

KS

tariklox0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Çok mantıklı bir düşünce, halihazırda sistem yavaş yavaş alınacak demiştiniz zaten, bunu yapmanız en doğrusu olur.

Burası da tamamen size kalmış yine, benim açımdan böyle bir sistem dizecek olsaydım 5080 alırdım veya sizin gibi bekleyecek olsaydım 5080 super falan beklerdim çünkü 5080den 5090a çıkılamaz ama 5070 ti dan 5080e çıkılabilir, yani o aradaki performans farkını ben yıllar boyu kullanacağım ve yeri gelip fps'im belirli bir aralığa düştüğünde o %10 benim işime yarayacak. Ben ekran kartı alırken hep böyle almaya çalıştım ama bütçeden ötürü amd aldığım için zortladım orada malesef :D :D
sizinle aynı düşüncedeyim 2 3 senedir bir bilgisayar alan biri değilim bu yüzden almışken uzun ömür taraftarı oldum satın aldığım her türlü üründe bende 5080 düşünüyordum zaten konuyu da en başta bu yüzden açtım ayrıca redditte dolaşırken 2025'in son çeyreğinde 5080 superin çıkacağı ve vramin 24 gb olacağı yönünde bir kaç farklı habere rastladım bu yüzden eğer çıkarsa fiyatlara bakıp duruma göre 5080 supere çıkacağım ama diğer parçalar için fikirlerim aynı şekilde bazı kişilerde 9800x3d alacak kişinin 10k daha koyup 9950x3d almasını söylüyordu fakat o kadar işlemcide çıkmalı mıyım bilemedim açıkçası

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
sizinle aynı düşüncedeyim 2 3 senedir bir bilgisayar alan biri değilim bu yüzden almışken uzun ömür taraftarı oldum satın aldığım her türlü üründe bende 5080 düşünüyordum zaten konuyu da en başta bu yüzden açtım ayrıca redditte dolaşırken 2025'in son çeyreğinde 5080 superin çıkacağı ve vramin 24 gb olacağı yönünde bir kaç farklı habere rastladım bu yüzden eğer çıkarsa fiyatlara bakıp duruma göre 5080 supere çıkacağım ama diğer parçalar için fikirlerim aynı şekilde bazı kişilerde 9800x3d alacak kişinin 10k daha koyup 9950x3d almasını söylüyordu fakat o kadar işlemcide çıkmalı mıyım bilemedim açıkçası
9950x3d gereksiz olur, 9800x3d tam uygun.

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
İnsan gibi değil milleti aşağılayan şekilde bir merzifon eşşeği gibi cevap verdiğiniz için tebrikler :) Kendiniz valorant oynadığınız için milleti de 5080i valorant için önermiş gibi düşünmüşsünüz. Sizin " geri kafalılığınız " da burada işte. Anakart önerisini neye göre veriyor diyip anakart hakkında bir kelam etmemişsiniz. Tek yaptığınız çamur at izi kalsın bilgili görüneyim cart curt. Terbiyesiz herif.

Sizin gibi bir bozuk saat bile 40 yılda doğruyu gösterirmiş ssd konusunda düşündürdü bu beni teşekkürler :) , ssd konusunda eski ssdlere daha çok güvendiğim ve gen5 çok ısındığı için gen4 önermiştim ama artık görüşlerimi değiştirmenin vakti gelmiş olabilir,
O eşşeğin altındaki kafa kadar kafanız yok belli ki.

"Sizin bu sistemden beklentiniz ne ?" diyerek sorup örneklendirdim.
Ben soru sordum ve örnek verdim.
Direk valorant oynamış gibi düşünüp yazı yazmadığım orada açık. Sizin öyleymiş gibi bi tarafa çekecek kadar geri kafalı olmanız koparttı beni :D
Bu arada merzifon eşşeği ve geri kafalı yazan sensin senden daha terbiyesizi yok burada.
Terbiyesizliğin hat safada yazık adına çok üzüldüm.

Bozuk saat 40 yılda bir doğruyu göstermez günde 2 kere doğruyu gösterir.
Ama siz bozuk saat kadar bile değilsiniz maalesef ki yazık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri