Yüksek cpu düşük gpu kullanımı

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, benim asus expedition gtx 1050ti ekran kartım ryzen 3 1300x işlemcim var. Daha önce de bir konu paylaşmıştım ama sıkıntı biraz farklıydı, ben rainbow six siege oyununda bir test yaptım ve işlemci kullanımı hep 100 olurken gpu 50 60 90 değişip duruyordu ama asla tam performans çalışmadı, belki fazla geliyordur ekran kartı diye sıkıntı etmedim ama droplar olmaya başladı çok az da olsa sizce bir sıkıntımı var yoksa değerler normalmi(fps 80 90 aniden 60 70 oluyor yani bu civarda sıcaklık 56 geçmedi)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Demırcan Celık' Alıntı:
Merhabalar, benim asus expedition gtx 1050ti ekran kartım ryzen 3 1300x işlemcim var. Daha önce de bir konu paylaşmıştım ama sıkıntı biraz farklıydı, ben rainbow six siege oyununda bir test yaptım ve işlemci kullanımı hep 100 olurken gpu 50 60 90 değişip duruyordu ama asla tam performans çalışmadı, belki fazla geliyordur ekran kartı diye sıkıntı etmedim ama droplar olmaya başladı çok az da olsa sizce bir sıkıntımı var yoksa değerler normalmi(fps 80 90 aniden 60 70 oluyor yani bu civarda sıcaklık 56 geçmedi)

sıkıntılı bi durum sağlam bir virus programı ile virus taraması yparmısın

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Virüs olacağını düşünmüyorum zaten yeni toplama 1 ay falan oldu ve internet üzerinden güvenli siteler hariç(driverlar steam falan) dışında bir yükleme yapmadım, ve paralı virüs programı kullanıyorum

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Demırcan Celık' Alıntı:

sıkıntılı bi durum sağlam bir virus programı ile virus taraması yparmısın

virüs taraması yaptım herhangi bir virüs bulamadı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri