Yükseltme önerisi lazım

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok teşekkür ederim Asus f/p konusunda sanki daha önde gibi geldi bana hem m.2 slotu 2 tane olmasıda ayrı cazip geldi sanki

hematoksilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bence güncelleme yapmak için bekleyebilirsin. Performans olarak sistemin güzel gibi görünüyor. Daha büyük bir güncelleme için bekleyebilirsin. rtx 4000li ryzen 7 li bir sistem için.

KS

Lütfi Aydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bence güncelleme yapmak için bekleyebilirsin. Performans olarak sistemin güzel gibi görünüyor. Daha büyük bir güncelleme için bekleyebilirsin. rtx 4000li ryzen 7 li bir sistem için.
Dediğiniz gibi bir güncelleme yapmak için sistemi komple değiştiririm onada bütçe yok maalesef şuan için stabil sistem olsun istiyorum bazen oyunlarda darboğaz yaşıyorum bu sebeple uyum açısından güncelleme yapmak istiyorum

hematoksilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Sistemin total olarak baktığımızda güzel. Bütçen ne kadar?. Eğer ki durumun uygun olacaksa ryzen 5 5600x öneririm kesinlikle çok iyi performans alırsın. Yt den bakabilirsin 5600'a göre çok daha performanslı bir işlemci ve bende şuan kullanıyorum çok memnunum.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
İşlemci değişimi ile sistem daha iyi olur ve şimdilik işinizi rahat görür.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Herkese selam sistemimde guncelleme yapmak istiyorum ya işlemci yada anakar değişimi yapmak istiyorum tabi en az maliyetle hangissi olur bilemiyorum suanki sistemim bu şekilde
MSI B450m-a pro Max
İşlemci AMD r5 3600
Ekran kartı RX 6700
Ram 8*2 16gb ram
Gametech 240mm sıvı soğutma
PSU everest 750wat 80+ gold
Depolama Windows için Kingston 480gb SSD
Oyunlar için m.2 500gb ssd
Sadece işlemcimi r5 5600 olsa nasıl olur yada anakart ile birlikte mi değiştirmeli
bütçe var ise işlemci 5600 ve anakartıda asus prime b500m-k öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri