Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese iyi günler. Yunzi b75 Pro klavyem var. Yazılımını yükledim fakat cihazi algılamıyor. " Device not detected " hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba herkese iyi günler. Yunzi b75 Pro klavyem var. Yazılımını yükledim fakat cihazi algılamıyor. " Device not detected " hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir kullanıcı böyle cevaplamış:
Aynı sorunla bir AL71 ile karşılaştım. Mükemmel bir şekilde çalıştı, sürücüleri güncelledim ve aniden kablolu mod ve BT modu bozuldu ve sadece 2,4 ghz çalıştı. AL71 yazılımını Yunzii'nin web sitesinden yükleyebildim ve bu yazılım aracılığıyla fabrika ayarlarına sıfırladım ve şimdi her şey normale döndü. Söylemeye gerek yok ama bu sefer sürücü güncellemesini atladım.
Nasıl sıfırlanır derseniz:
USB-C üzerinden takın, yazılımı kurun ve açın (Yunzii sitesinde modelinizi arayın), yazılımda sıfırlama/varsayılan ayarlar seçeneğini arayın.