Yurtiçi Kargo Nasıldır? (Nisan 2022)

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhabalar,

Monitör için dün sipariş verdim fakat galiba bayrama kalacak orasını tam bilmiyorum. Yurtiçi kargo ürünleri yerden yere atar mı? güvenli midir? Genelde hep UPS kargo kullanmış birisi olarak söylüyorum, monitör aldım 0 Trendyol'dan onlar tabi çok iyi paketlemişlerdir fakat kargocular yurtiçi kargo çalışanları monitörü yerden yere atarlar mı?

Ayrıca kargo bayramdan sonraya kalırsa, ürünü nerede saklayacaklar?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Furkan KILINÇ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
merhabalar monitör için dün sipariş verdim fakat galiba bayrama kalacak orasını tam bilmiyorum fakat yurtiçikargo ürünleri yerden yere atarmı güvenlimidir genelde hep ups kargo kullanmış birisi olarak söylüyorum monitör aldım 0 trendyoldan onlar tabi çok iyi paketlemişlerdir fakat kargocular yurtiçikargo çalışabları monitörü yerden yere atarlarmı 1.sorum

2.ise eyer bayrama kalırsa ürünümü nerde saklayacaklar?
1. sorunuza cevap olarak sıkıntı yaşamazsınız.
2. sorunuza cevap olarak büyük ihtimalle bayramda kapalı olurlar. Ürününüz kargo şubesinde kalır.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Yurt içi kargo önceden "denetim biraz daha zayıf olduğu zamanlarda" çok problem yaşatmıştı. Ancak şu anda özellikle 2022 yılında bu problemler artık pek yaşanmıyor. Bu sadece Yurtiçi kargo değil, diğer kargo firmaları için de geçerli.

Kargoyu taşıyan kişinin kişiliği zaten bozuksa, bir kaç kişiliği bozuk insanlar da aynı şubede çalışıyorsa, o şubenin kargo taşıma performansı haliyle kötü olacaktır. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bayramda da kapalı olacakları için şubede bekletilip, ilk mesai saatinde teslimata çıkartırlar.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Merhabalar,

Monitör için dün sipariş verdim fakat galiba bayrama kalacak orasını tam bilmiyorum. Yurtiçi kargo ürünleri yerden yere atar mı? güvenli midir? Genelde hep UPS kargo kullanmış birisi olarak söylüyorum, monitör aldım 0 Trendyol'dan onlar tabi çok iyi paketlemişlerdir fakat kargocular yurtiçi kargo çalışanları monitörü yerden yere atarlar mı?

Yurt içi-Aras-MNG benim bulunduğum bölgede çok güzel iş yapıyorlar.Samimi insanlar.Bu soru ilden ile,ilçeden ilçeye göre değişir bence.Çünkü bu firmayla alakalı değil işe aldıkları insanlarla alakalı :D

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Merhabalar,

PTT'den uzak Allah'a yakın :D

KS

Miguel Diaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Yurt içi kargo önceden "denetim biraz daha zayıf olduğu zamanlarda" çok problem yaşatmıştı. Ancak şu anda özellikle 2022 yılında bu problemler artık pek yaşanmıyor. Bu sadece Yurtiçi kargo değil, diğer kargo firmaları için de geçerli.

Kargoyu taşıyan kişinin kişiliği zaten bozuksa, bir kaç kişiliği bozuk insanlar da aynı şubede çalışıyorsa, o şubenin kargo taşıma performansı haliyle kötü olacaktır. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bayramda da kapalı olacakları için şubede bekletilip, ilk mesai saatinde teslimata çıkartırlar.
atarlarmı yerden yere yani artık iyi bakarlarmı monitörüme

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam bir sıkıntı olmaz merak etmeyin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri