Yüzükler Hakkında Birkaç Sorum Var

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
daha pahalıya satarsın bnc

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Gümüş değerli fakat kullanılmamış hali değerli altında ezilip bukulme veya hasar alma durumuna bağlı küçülme olunca fiyatlari düşüyor aynı şeyler gümüş içinde geçerli

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Gümüş değerli fakat kullanılmamış hali değerli altında ezilip bukulme veya hasar alma durumuna bağlı küçülme olunca fiyatlari düşüyor aynı şeyler gümüş içinde geçerli
Yani 500tlye 925 ayar gümüş alsam sonra satmak istesem ortalama ne kadara satarım? Ve diğer sorularıma cevap verebilir misiniz (biliyorsanız)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Yani 500tlye 925 ayar gümüş alsam sonra satmak istesem ortalama ne kadara satarım? Ve diğer sorularıma cevap verebilir misiniz (biliyorsanız)
Bilgim yok ama kullanılmış olduğu için çokta pahalıya yada aldığın fiyata satabilecegini düşünmüyorum

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bilgim yok ama kullanılmış olduğu için çokta pahalıya yada aldığın fiyata satabilecegini düşünmüyorum
Yok yani ortalama bir fiyat sordum. 500e aldığım yüzüğü ihtiyacım olduğunda 50ye satacaksam ne anladım bu işten?

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
@Sahuraka madem değer kaybedecek benim bu linkini attığım yüzüğün gümüş olmayanını bulabilir miyim?

UreX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Benim bildiğim gümüşü alırsın sonra aldığın altın fiyatın altına satarsın gümüş alındığı zaman pahalı kısacası satıldı zaman tekar kuyumcuya filan düşük fiyata bir ara arkadaşımda vardı yaklaşık 2- 2,5 yıl önce gidip bur avuc dolusu verdi çok aşırı düşük fiyat vermişti arkadaş alıp çıkmıştı direkt :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri