Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
İzleyen Var Mı? Bilmiyorum Ama '' Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri '' Nasıl? Buldunuz Sizce Arkadaşlar, Yüzüklerin Efendisi ' de 11 Oscar Almış Bir Filim Sonuçta

Şahsen Ben Daha 2 . Bölümdeyim Beğendim Dizi '' Wayne Yip '' Yönettiği Bir Dizi İzlenir Bana Göre

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
İzledim. Serinin böyle kitabından temelinden vs. tutkun şekilde takipçilerinden değilim. O nedenle her şeyi didik didik etmiyorum. İzlerken hikayeden kopmayacak kadar bilgi sahibi olmam yeterli geliyor. Sonuçta tüm filmlerini vs yeri geldi 2 3 kere de izledik. Hatta bazı efsane sahneleri tekrar tekrar. Bence ortada bir emek var ve gayet de izlenesi, hemen seni olaya dahil eden bir senaryosu var. Sadece en çok eleştirinin sosyal medyada oyuncuların etnik kökenleri nedeniyle yapıldığını gördüm. Zenci elf mi olur gibisinden. Onun bunun çarpık ilişki yaşamadığı, her bölümünde öpüşen erkekler olmayan, gayet teknolojinin de nimetlerinden güzelce faydalanan bir dizi bence.

Dİğer arkadaşların bakış açıları nedeniyle tabii ki beni eleştirecekleri konular olabilir. Ben genel izleyiciyim :)

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
İzleyen Var Mı? Bilmiyorum Ama '' Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri '' Nasıl? Buldunuz Sizce Arkadaşlar, Yüzüklerin Efendisi ' de 11 Oscar Almış Bir Filim Sonuçta

Şahsen Ben Daha 2 . Bölümdeyim Beğendim Dizi '' Wayne Yip '' Yönettiği Bir Dizi İzlenir Bana Göre
Elrond 80 lardan fırlamış gibi film deki daha iyi, siyah elf mi olurmuş her renkli gözlü olanı güzel diye karşımıza çıkarıyorlar bu algıdan vazgeçmeleri lazım

Son düzenleme:

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
İzledim. Serinin böyle kitabından temelinden vs. tutkun şekilde takipçilerinden değilim. O nedenle her şeyi didik didik etmiyorum. İzlerken hikayeden kopmayacak kadar bilgi sahibi olmam yeterli geliyor. Sonuçta tüm filmlerini vs yeri geldi 2 3 kere de izledik. Hatta bazı efsane sahneleri tekrar tekrar. Bence ortada bir emek var ve gayet de izlenesi, hemen seni olaya dahil eden bir senaryosu var. Sadece en çok eleştirinin sosyal medyada oyuncuların etnik kökenleri nedeniyle yapıldığını gördüm. Zenci elf mi olur gibisinden. Onun bunun çarpık ilişki yaşamadığı, her bölümünde öpüşen erkekler olmayan, gayet teknolojinin de nimetlerinden güzelce faydalanan bir dizi bence.

Dİğer arkadaşların bakış açıları nedeniyle tabii ki beni eleştirecekleri konular olabilir. Ben genel izleyiciyim :)
Bu arada yanlış anlaşılmasını istemem. Evet karşılıklı sevgi münasebeti konusunda kimsenin hayatına karışmaya haddim olmadığı için yargılayamam. Sadece yani konu sevgiyse eyvallah da illa gözümüze gözümüze sokmalarına gerek yok muç muç :D

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

Bana bağımsız ve alternatif bir evren/senaryo gibi geliyor.
Aşağıdaki 3 farklı filmin de Batman filmi olması ama üçünün de birbirinden tamamen farklı olması gibi.
1663583806832.png

Bu yüzden bildiğimiz LOTR gibi değil de başka bir fantastik/bilim-kurgu dizisiymiş gibi izliyorum.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Şuan güncel olarak izlemekteyim. Alıştığımız / bildiğimiz film'e nazaran biraz daha durgun ve yavaş ilerlemesi bi tık uykumu getirse de ilerleyen bölümlerde daha heyecanlı olacağını ümit ederek izlemekteyim. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi genel izleyici kitlesinden biriyim. 10 üzerinden 6 veriyorum şuan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri