Zarar Oranı Az Dükkan Önerisi

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Orada doğdum büyüdüm ve çoğu akrabam orada. Ve ben dükkanı açacağım zaman 18 yaşında olacağım. Şimdiden bile arabası motoru olan arkadaşlarım var. O anlamda söyledim.

Hatta baba tarafı komple İstanbul ve Bursa da

Tanıdık çevreden bahsetmiyorum bile.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Orada doğdum büyüdüm ve çoğu akrabam orada. Ve ben dükkanı açacağım zaman 18 yaşında olacağım. Şimdiden bile arabası motoru olan arkadaşlarım var. O anlamda söyledim.

Hatta baba tarafı komple İstanbul ve Bursa da
bu sizin için bir avantaj ama şunu söylemek isterim eğer mekanik ile uğraşıcaksanız 18 çok erken bir yaş parçacı olacaksanız orası ayrı

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
bu sizin için bir avantaj ama şunu söylemek isterim eğer mekanik ile uğraşıcaksanız 18 çok erken bir yaş parçacı olacaksanız orası ayrı
Hocam şimdiden birşey söylemek istemem ama gönlüm parçacıdan yana. Küçük bir şehirde babasının yanında çalışıp 16 yaşında saniyici olan arkadaşım da var. Elinden her iş gelir.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hocam şimdiden birşey söylemek istemem ama gönlüm parçacıdan yana. Küçük bir şehirde babasının yanında çalışıp 16 yaşında saniyici olan arkadaşım da var. Elinden her iş gelir.
gönlünüz parçadan ise 18 erken bir yaş değil. arkadaşınız kaç yaşından beri babasının yanında bilmiyorum ama dükkan açmak için erken yaş yoksa sizinde 18 yaşında elinizden her iş gelebilir

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
gönlünüz parçadan ise 18 erken bir yaş değil. arkadaşınız kaç yaşından beri babasının yanında bilmiyorum ama dükkan açmak için erken yaş yoksa sizinde 18 yaşında elinizden her iş gelebilir
İnşallah hocam. Yani arkadaşım tanıdığımdan beri hep sanayide. Babası işi eskiden beri yapıyor. Belki çocukluktan beri yanında.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Bu yaş bence çok erken. Bir iş yapmak istiyorsan heleki sanayi gibi bi yerde önce yıllarca çalışıp işin kurdu olucaksın , sonra tezgahını açıcaksın. 2 senede çıraklıktan kalfalığa geçersin anca. O yüzden acele karar verme kardeşim , sabret dişini sık. Kendi kararını kendin ver. Yada ustalık gerektirmicek ticaret işlerine giriceksin. Tekstil ürünleri al - sat gibi... Bana kalırsa 25 yaşından önce işe girme. Düşmenin ne demek olduğunu erken tadarsan toparlanman zor olur. Önce pişmen lazım kardeşim benim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri