zekapani, bladabindi vs. virüs mü

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
aşağıda atacağım gibi uyarılar veriyor 2 gündür daha önce algılamıyordu bunları ama sık sık algılamaya başladı kaldırı işaretleyip eylem başlatıyorum eyleme başlıyor ancak sonuçlanmıyor kapatıp açınca aynı uyarıyı veriyor. ne yapabilirim veya algıladığı şeyler virüs mü gerçekten

Ekli dosyalar

• zekpani.png
    zekpani.png
    380 KB · Görüntüleme: 16
KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Kaspersky ve MalwareBytes ile tarama yaparak virüsü yok edin.
açıkçası 2 3 gün içinde pek bir dosya indirmişliğim var, onlardan bulaştığını düşünüp 5 gün öncesine geri yükleme noktasıyla geri aldım pcyi ancak aynı şeyler mevcut, tespit edemediği virüsler dahi olabilir, esetnod32 ile taramıştım lakin defender gibi virüs bulmuyordu dedikleriniz de deneyeceğim şimdi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
açıkçası 2 3 gün içinde pek bir dosya indirmişliğim var, onlardan bulaştığını düşünüp 5 gün öncesine geri yükleme noktasıyla geri aldım pcyi ancak aynı şeyler mevcut, tespit edemediği virüsler dahi olabilir, esetnod32 ile taramıştım lakin defender gibi virüs bulmuyordu dedikleriniz de deneyeceğim şimdi
Kaspersky Security ile tam tarama yaptırın sıkıntı olmaz.

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
evet ilk başta 30 gün ücretsiz deneme veriyor onu aktif edin daha iyi olur.
yıllar önce keyloggerdan başım ağrımıştı 2 3 gündür virüs barındırdığını biliyorum pcnin ancak antivirüs programlarına da o kadar güvenmiyorum direkt format atıp kurtulayım dedim, indirdiğim sıkıntılı dosyalar 1 2 tane değildi çünkü, defender daha fazlasını buluyordu da kaldırdı galiba onlar görünmüyor. keyloggerdan yine başım ağrısın istemiyorum garanti olması gerekiyor o yüzden, diğer bulduğu virüsleri karantinaya aldı galiba

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
yıllar önce keyloggerdan başım ağrımıştı 2 3 gündür virüs barındırdığını biliyorum pcnin ancak antivirüs programlarına da o kadar güvenmiyorum direkt format atıp kurtulayım dedim, indirdiğim sıkıntılı dosyalar 1 2 tane değildi çünkü, defender daha fazlasını buluyordu da kaldırdı galiba onlar görünmüyor. keyloggerdan yine başım ağrısın istemiyorum garanti olması gerekiyor o yüzden, diğer bulduğu virüsleri karantinaya aldı galiba
Reis bilgi yoksa at direkt format

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok şüpheniz varsa ve önemli pek dosyanız yoksa format daha iyi olur. En azından aklınızda şüphe kalmaz.

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Reis bilgi yoksa at direkt format
öyle pek bilgili değilim hocam

Çok şüpheniz varsa ve önemli pek dosyanız yoksa format daha iyi olur. En azından aklınızda şüphe kalmaz.
gittikçe artıyor taradıkça ghost radmin de buldu örneğin, hayır diyorsanız ki kaspersky gibi antivirüsler yetecektir dediğinizi yapacağım formatla uğraşmak istemiyorum driver vs vs bir ton uğraştım durdum zaten lakin diyorsanız ki garanti değil tamamen temizleyeceği o zaman mecburen atmak zorundayım

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
konuyu diriltiyorum merhaba arkadaşlar, tavsiye üzerine tarattım ek olarak microsoft safety scanner ile de taratıyorum ancak 2sinde de şöyle takılmalar var safety scanner özellikle exelerde sonlara doğru takılıyor, kaspersky ise tümünü çöz dememe rağmen öyle kalıyor. yardımınıza ihtiyacım var

Ekli dosyalar

• kaspersky.png
    kaspersky.png
    34.3 KB · Görüntüleme: 8
  • safety scan.png
    safety scan.png
    15.2 KB · Görüntüleme: 7

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
konuyu diriltiyorum merhaba arkadaşlar, tavsiye üzerine tarattım ek olarak microsoft safety scanner ile de taratıyorum ancak 2sinde de şöyle takılmalar var safety scanner özellikle exelerde sonlara doğru takılıyor, kaspersky ise tümünü çöz dememe rağmen öyle kalıyor. yardımınıza ihtiyacım var
Bence format çakın eğer önemli bilgiler
yoksa formatlayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri