Zoruma Gitti Baya.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar, Bu forum da bir konu açmıştım '' Yakın zaman da nişanlanıyorum diye '' Daha sonra nişanı attık falan filan derken biz ara sıra konuşmaya başladık gene dün akşam da mesaj attı '' Yazma bir daha bana Savaş artık '' ve engelledi her yerde aradım işte ne oldu? Hayırdır falan dedim '' Konuştuğum biri var artık Savaş seninle konuşmamı istemiyor '' dedi bana :( zoruma gitti oturup ağladım ciddi ciddi gençler.

O kadar güldük eğlendik yanın da hep ben vardım üzüldüğünde saat kaç olursa olsun yanına giderdim her aklıma gelince gözlerim doluyor artık kaç sene geçirdik o kızla ama olmadı işte hanı bir söz var ya gençler '' Aşk, yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini hala beklemek '' Diye şuan o durumdayım ben.

Bunları anlatma sebebim ben kimseye açılmam hep içime atarım üzülürüm bazen ağlarım da hatta burada doğru düzgün kimseyi tanımıyorum o yüzden anlatamam yazmam daha kolay oluyor. Anlayacağınız içimi size döküyorum. :(

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Akıp giden zamanın içinde unutma garantisi diye bişey yok belki ama şu bi gerçek ki yıllar ilerledikçe yaş aldıkça emin ol her geçen sene bi soğuma gelecek, kendine olan özgüveninle doğru orantılı olacak :) hayırlısı neyse o olacak çok da şey yapma :)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar, Bu forum da bir konu açmıştım '' Yakın zaman da nişanlanıyorum diye '' Daha sonra nişanı attık falan filan derken biz ara sıra konuşmaya başladık gene dün akşam da mesaj attı '' Yazma bir daha bana Savaş artık '' ve engelledi her yerde aradım işte ne oldu? Hayırdır falan dedim '' Konuştuğum biri var artık Savaş seninle konuşmamı istemiyor '' dedi bana :( zoruma gitti oturup ağladım ciddi ciddi gençler.

O kadar güldük eğlendik yanın da hep ben vardım üzüldüğünde saat kaç olursa olsun yanına giderdim her aklıma gelince gözlerim doluyor artık kaç sene geçirdik o kızla ama olmadı işte hanı bir söz var ya gençler '' Aşk, yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini hala beklemek '' Diye şuan o durumdayım ben.

Bunları anlatma sebebim ben kimseye açılmam hep içime atarım üzülürüm bazen ağlarım da hatta burada doğru düzgün kimseyi tanımıyorum o yüzden anlatamam yazmam daha kolay oluyor. Anlayacağınız içimi size döküyorum. :(
bu zamanda kafanı dağıt ve düzeltmek icin tek care Elraenn insanlarla dertlesme videolarını falan izlemen lazım görüs acın acılır

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba Arkadaşlar,

Salla hocam düşündükçe uzuldukce gelmeyecek en azından geçirdiğin zamandan dolayi sevin

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hocam kafaya takmayın günün sonunda yine onoar kaybeder.
Salla hocam düşündükçe uzuldukce gelmeyecek en azından geçirdiğin zamandan dolayi sevin
bu zamanda kafanı dağıt ve düzeltmek icin tek care Elraenn insanlarla dertlesme videolarını falan izlemen lazım görüs acın acılır

Akıp giden zamanın içinde unutma garantisi diye bişey yok belki ama şu bi gerçek ki yıllar ilerledikçe yaş aldıkça emin ol her geçen sene bi soğuma gelecek, kendine olan özgüveninle doğru orantılı olacak :) hayırlısı neyse o olacak çok da şey yapma :)
Hassas kalpler için bu dünya cehennemiş diyorlar. Gamsız olan kazanıyor. Onu da biz beceremiyoruz.
Vallahi, bir şey söyleyeyim mi? Sizlere gençler bilindik ve çok tanılmış bir forum da açsaydım bu konuyu emin olun, Buna alay konusu olurdum herkes şakasına dalgasına vururdu olayı.

Konuda da belirtiğim gibi içime atan biriyim duygularımı kolay belli eden biri değilim, Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri. :)

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Vallahi, bir şey söyleyeyim mi? Sizlere gençler bilindik ve çok tanılmış bir forum da açsaydım bu konuyu emin olun, Buna alay konusu olurdum herkes şakasına dalgasına vururdu olayı.

Konuda da belirtiğim gibi içime atan biriyim duygularımı kolay belli eden biri değilim, Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri. :)
geçmiş olsun hocam. takmayın kafanıza bende sizin gibi herşeyi içime atardım. ama artık içime atmamayı öğrendim. hayat uzun daha ne getireceğini bilmiyoruz. umarım hayatınıza size değer veren sizi seven insan çıkar

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26

Aga herkes bişeyler yaşadı be. herkes kendince ağır şeyler yaşadı. zoruna giden şeyler yaşadı. Derler ki erkekler duygusuz. kadınlar ruhsuz... Beni deistsin diye terketti :D 2 sene konuş konuş. oruç tut namaz kıl. bunları bilsin. 2 deist muhabbeti yaptim diye deist ilan edip ben senle ayni yolda yuruyemem diyip terketmesine ne dersin :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba Arkadaşlar,

Erkeklerin özeti bu viedodur

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Başına gelenlere cidden çok üzüldüm hoş bir durum değil sana yapılan.Kac yaşındasınız tam olarak bilemiyorum ama yaş ilerledikçe unutmak daha kolay oluyor.Alisiyorsun bu duruma.Bir süre sonra üzülme,dertlenme vb.. evreleri yeni biriyle tanıştığın gibi geçiyor.Kisacasi bir süre sonra duygular ölüyor ve yeni bir sıcaklık hissettiğinde eskisinin izi bile kalmıyor.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Merhaba Arkadaşlar,

Gider maalesef aga sonuçta ciddi bir yola girmeyi denemişsiniz ben de sizin gibi duygusal yaklaşıyordum bu işlere, sonradan doğru insan bile olsa asla affetmeyeceğim bir şey yaparsa gözümden düşer silerim asla üzülmem misal. İstediğimiz tavsiyeyi verelim ama siz içiniz de çözmeden asla bitmez hocam bunun yaşla bir alakası yok tamam yaşın ilerler ama yine içinde en ufak duyguda hissedersin zamanla ya daha kötü olur veya unutur anca öyle kafan rahatlar ama hep hatırlayınca batar yine. Şey şunu söylemek isterim onca geçirdiğiniz zamanı mutlu mesut yaşadığınız durumların en çok koyduğunu anlarsınız, ama günümüz kızları artık o kadar rahat ki tabii burada karakterli olana lafım yok başım üstüne, ama bana kalsa yıllar bile geçse ben onu yoklardım yani, abi ama sen iyi birisi olduğun için seni masum yerine koydu sen olmadığın zamanlar aradığı aç ilgi muhtaçlığını başka kişilerden karşıladı bunlara ben genelde klasik gönlü geniş modeller diyorum. Zor bir durumda olduğunuzu biliyoruz artık o eski deli gibi seven aşklar kalmadı, günümüz kızları öncelik tip sonra karaktere bakıyor ona göre sevip sevmeyeceğini ayarlıyor elbet karakterli insanlar denk gelir, ama bu şekilde kafanızda hep sürer başka şeylere başlayıp kafamı dağıtıyorum lan bitti artık dersiniz yine duygularınız yüzünden ağlarsınız ağlayacak birisi varsa siz değil sizin gibi iyi birisini kaybettiği zaman anlar, gerçi doğru ilgiye muhtaç olanlar umrunda olmaz kalsik tr kızı modu. Sizin yapacağınız size bu hatayı yapan kişiye bir an önce duygularınızı kapatmanız en iyi çözümlerden birisi olacaktır, sonra zamanla elbet o eski sevme huyunuz gidecek boşa zaman kaybı yaşadığınızı anlayacaksınız. Burada biz istediğimiz kadar tavsiye verelim ama artık duygularınızı yönetmeniz gerek anlıyorum hiç ama hiç kolay değil çok zor bir durumdasınız ama başka türlü bu işin içinden asla çıkamazsınız.

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Hocam, en azından sanırım sağlık probleminiz yok. 2,5 yıldır neler çektiğimi bir bilseniz :)

ofades

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Giden gider ama giderken de çok şey götürü hocam... Dünya ne yazık ki hassa kalpliler için bir cehennem o gitti bunu üzülerek söylüyorum ama sizin bunu kabullenip kendi hayatınıza alışmanız lazım. Çünkü siz değil o keybetti....

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Herkes eninde sonunda yaşattığını yaşar hocam . İlahi adalet , karma falan filan neye inanırsan inan hakikat bu. Çektirdiğini çekmeden gidemezsin bu hayattan ...

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Seni engelleyen ve başkasını sana tercih eden biri için üzülmene gerek yok. Hatayı o yapmış. Bir daha dönerse de kabul etme. Kabul edersen hep bu şekilde davranacak sana. Kendisi kaybeder.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kadınlar böyledir :D

Hiç biri sevilmeyi ve önemsenmeyi hak etmiyor maalesef tek tabanca keyfimize bakmak lazım.

Nafaka, aldatılmak, kavga, huzursuzluk gibi şeylerle ömrünü çürütmek isteyenler evlenebilir :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kadınlar böyledir :D

Hiç biri sevilmeyi ve önemsenmeyi hak etmiyor maalesef tek tabanca keyfimize bakmak lazım.

Nafaka, aldatılmak, kavga, huzursuzluk gibi şeylerle ömrünü çürütmek isteyenler evlenebilir :D
Kadınlar böyledir demek yanlış olmuş ya. Kadınlarda erkeklere diyor ve karşı çıkıyoruz. Bu bence çok yanlış bir genelleme

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kadınlar böyledir demek yanlış olmuş ya. Kadınlarda erkeklere diyor ve karşı çıkıyoruz. Bu bence çok yanlış bir genelleme
Yani kötü insanlarda var ama iyileri oluyor zaten çok basit bir düşünce olmuş dediğiniz gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri