Zoruma Gitti Baya.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Kadınlar böyledir demek yanlış olmuş ya. Kadınlarda erkeklere diyor ve karşı çıkıyoruz. Bu bence çok yanlış bir genelleme
Yok reis kadınlar her zaman güçlüye gitmeye meyillidir.

10 liran varsa 15 lirası olana gider sonra 20 lirası olana gider :D

%1 belki iyi insan vardır aralarında ama sanmıyorum.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
geçmiş olsun bardağın dolu tarafından bak olay daha ileriye gitmeden yüzünü görmüşsün buna sükür

KayinChio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Allah kolaylık versin çok kolay bir durum değil yaş 35 askerden geldiğim zaman çok ağır bir dönemden geçtim seni o kadar iyi anlıyorum tam 5 yılıma mal oldu ne okula baktım ne işe gittim saçma sapan hallere büründüm 5 yıl sonra falan biri oldu nişan falan derken oda gitti sonra bende bittim zaten şu bu o böyle olur şöyle olur derken yaş 35 oldu ne kimseye güveniyorum ne de olsun die bi çaba içerisindeyim sadece yaptıklarıma bakıp gülüyorum umarım çabuk atlatırsın tavsiyem çok gerine bakma hayatına devam et kur geç görmezden gel ...

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Allah kolaylık versin çok kolay bir durum değil yaş 35 askerden geldiğim zaman çok ağır bir dönemden geçtim seni o kadar iyi anlıyorum tam 5 yılıma mal oldu ne okula baktım ne işe gittim saçma sapan hallere büründüm 5 yıl sonra falan biri oldu nişan falan derken oda gitti sonra bende bittim zaten şu bu o böyle olur şöyle olur derken yaş 35 oldu ne kimseye güveniyorum ne de olsun die bi çaba içerisindeyim sadece yaptıklarıma bakıp gülüyorum umarım çabuk atlatırsın tavsiyem çok gerine bakma hayatına devam et kur geç görmezden gel ...
Vallahi, abi kafam dağılsın diye spora kayıt oldum dün ' Spor, Oyun, Film ' Kafa yormaya çalışıyorum artık.

KayinChio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Vallahi, abi kafam dağılsın diye spora kayıt oldum dün ' Spor, Oyun, Film ' Kafa yormaya çalışıyorum artık.
öyle hayat devam edecek onunla yada onsuz onsuz olursun mutlu olursan onda takılı kalırsan vah haline boşver umursama o üzülsün senin mutlu gördüğü için ...

Flyless_duck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar, Bu forum da bir konu açmıştım '' Yakın zaman da nişanlanıyorum diye '' Daha sonra nişanı attık falan filan derken biz ara sıra konuşmaya başladık gene dün akşam da mesaj attı '' Yazma bir daha bana Savaş artık '' ve engelledi her yerde aradım işte ne oldu? Hayırdır falan dedim '' Konuştuğum biri var artık Savaş seninle konuşmamı istemiyor '' dedi bana :( zoruma gitti oturup ağladım ciddi ciddi gençler.

O kadar güldük eğlendik yanın da hep ben vardım üzüldüğünde saat kaç olursa olsun yanına giderdim her aklıma gelince gözlerim doluyor artık kaç sene geçirdik o kızla ama olmadı işte hanı bir söz var ya gençler '' Aşk, yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini hala beklemek '' Diye şuan o durumdayım ben.

Bunları anlatma sebebim ben kimseye açılmam hep içime atarım üzülürüm bazen ağlarım da hatta burada doğru düzgün kimseyi tanımıyorum o yüzden anlatamam yazmam daha kolay oluyor. Anlayacağınız içimi size döküyorum. :(
Şimdi takmada demeyeceğim aşamalı bir durumdasın abi ama işin sonunda gülüp geçeceğin bir olay olacak

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hiç sıkma canını ya çok geç fark etseydin?

10-15 yılın boşa gitseydi erkenden fark edilmesi daha iyi olmuş.
Ciddi bile olsa yoklamak en iyi yöntem aga zaten böyle kişiler genelde bu konulardan kaçar, kaçmayanlar ise numara yapar kısa yoldan zamanı gelince bitirmeye oynar klasik başından atan tr kızı.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Vallahi, bir şey söyleyeyim mi? Sizlere gençler bilindik ve çok tanılmış bir forum da açsaydım bu konuyu emin olun, Buna alay konusu olurdum herkes şakasına dalgasına vururdu olayı.

Konuda da belirtiğim gibi içime atan biriyim duygularımı kolay belli eden biri değilim, Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri. :)
en iyisini yapmışsınız hocam

Kadınlar böyledir :D

Hiç biri sevilmeyi ve önemsenmeyi hak etmiyor maalesef tek tabanca keyfimize bakmak lazım.

Nafaka, aldatılmak, kavga, huzursuzluk gibi şeylerle ömrünü çürütmek isteyenler evlenebilir :D
her kadın aynı değildir hocam

Yok reis kadınlar her zaman güçlüye gitmeye meyillidir.

10 liran varsa 15 lirası olana gider sonra 20 lirası olana gider :D

%1 belki iyi insan vardır aralarında ama sanmıyorum.
aynı değildir hocam yanlış bi tabir kullanıyosunuz şu erkek vs kız ayrımı olmasın

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
senle konuşurken başkasıylada konuşuyormuş demek ki hah woman diyip geçip uzatmak istemiyorum bu konularda kadınlara karşı fazla birikmişliğim var bir şey yaşadığımdan da değil gördüğüm ve girip çıktığım ortamda bildiğim duyduklarımdan dolayı.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
en iyisini yapmışsınız hocam

her kadın aynı değildir hocam

aynı değildir hocam yanlış bi tabir kullanıyosunuz şu erkek vs kız ayrımı olmasın
Hocam maalesef aynı ben ayrım yaptığımı zaten kabul ediyorum :D

1M dolara kocasını aldatmayacak kadın yok ama erkekler saf sevdimi kölesi oluyor.

Sokakta hiç kadın şarapçı gördünüz mü ??!?!?!?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri