Zotac Ekran Kartı Inceleme

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce sıfır kapalı kutu Zotac Twin Edge 5060 Ti 16 GB satın aldım kartın sıcaklığıyla ilgili pek bir şikayetim yok stres testinde bile 67 dereceyi gördü en fazla biraz fiyatı uygun diye bu markayı tercih etmiştim bir tık coil whine oluyor oyunlarda ama rahatsız edecek derecede değil bu yüzden servisle uğraşmak istemedim her kartta görülüymş bu sorun o yüzden sizce bu model kart iyi midir yoksa satıp üstüne biraz daha ekleyip 5070 mi alsam görüşleriniz nedir?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Kartın sıcaklıkları gayet iyi, coil whine hafif ve bu segmentte normal. Performansından memnunsan sırf akılda kalmasın diye 5070’e geçmeye gerek yok. 2K üstü, RT ağırlıklı uzun vadeli kullanım hedefin yoksa 5060 Ti hâlâ yeterli.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Kartın sıcaklıkları gayet iyi, coil whine hafif ve bu segmentte normal. Performansından memnunsan sırf akılda kalmasın diye 5070’e geçmeye gerek yok. 2K üstü, RT ağırlıklı uzun vadeli kullanım hedefin yoksa 5060 Ti hâlâ yeterli.
zotac markası için bazı forumlarda kötü diyenler gördüm hocam uzun ömürlülük açısından o yüzden biraz midem bulanmadı değil ondan dolayı konu açmak istedim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
zotac markası için bazı forumlarda kötü diyenler gördüm hocam uzun ömürlülük açısından o yüzden biraz midem bulanmadı değil ondan dolayı konu açmak istedim
Şu an kartın serin çalışıyorsa, stabilse ve performansından memnunsan ortada ‘midem bulanacak’ bir durum yok. Forum yorumları biraz marka algısından kaynaklanıyor

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Şu an kartın serin çalışıyorsa, stabilse ve performansından memnunsan ortada ‘midem bulanacak’ bir durum yok. Forum yorumları biraz marka algısından kaynaklanıyor
dediğim gibi hocam oyunda bile 50 dereceyi geçmiyor şu an stabilitesi ve performansında bi sorun görmedim kartı ilk taktığımda sıcaklık testi yaptım 10 dakikalık 67 dereceyi geçmedi kart herhangi bi kapanma kararma ekran gitmeside görmedim. sadece marka olarak zotac iyimidir asus ve msi a göre

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri