ZOTAC GeForce RTX 3080 ekran kartı

kara2330

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ZOTAC GeForce RTX 3080 GAMING TRINTY OC 10GB GDDR6X 320BitNvidia LHR Ekran Kartı
Alınır mı sizce ?
ZOTAC markası sizce nasıl?

KS

kara2330

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221121-185312_OneDrive.jpg
    Screenshot_20221121-185312_OneDrive.jpg
    101.7 KB · Görüntüleme: 44
KS

kara2330

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun fiyat değil vatanda 12 ay taksitli peşin fiyatına veriyor diğer sitelerden 12 taksit yaptığımda otomatik olarak çok fazla fark koyuyor benim aklıma marka takıldı yani sorun yaşarmıyım bu marka ile

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Sorun fiyat değil vatanda 12 ay taksitli peşin fiyatına veriyor diğer sitelerden 12 taksit yaptığımda otomatik olarak çok fazla fark koyuyor benim aklıma marka takıldı yani sorun yaşarmıyım bu marka ile
Yaşamazsınız. İmkanınız varsa PSU değişmenizi tavsiye ederim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dediğiniz şartlarda Vatan daha mantıklı. Zotac kötü diye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Model bazında markların ürün kalitesi değişiyor. Bilen ya da tecrübe eden online biri varsa başlığa yazar.

KS

kara2330

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaşamazsınız. İmkanınız varsa PSU değişmenizi tavsiye ederim.
Özelleştirmede farklı psu yoktu sorun yaşarmıyım

Dediğiniz şartlarda Vatan daha mantıklı. Zotac kötü diye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Model bazında markların ürün kalitesi değişiyor. Bilen ya da tecrübe eden online biri varsa başlığa yazar.
Teşekkürler ilgilendiğin için :)

Bir sorum da sıvı soğutma almalımıyım yeterli olur mu kendi soğutmaları

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Özelleştirmede farklı psu yoktu sorun yaşarmıyım

Teşekkürler ilgilendiğin için :)

Bir sorum da sıvı soğutma almalımıyım yeterli olur mu kendi soğutmaları
Samsung 980 de dram yoktu 970 ya da 980 pro tercihi daha iyi olur.
Kaliteli hava soğutmada işinizi görür. Overclock olmayayacağı için sorun olmaz. Daha seri birazda tercih için verilebilir. Fiyat performans olarak hava soğutma daha iyi olur.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
2 Hafta önce vatandan topladım bende dostum ZOTAC konusunda şüphelerim vardı fakat birçok kullananla konustum suanda aynı ekran ekran kartını kullanan biri olarak gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç bir sorun yaşamadım birde 3 yıllık ekstra garantisini yaptım.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
2 Hafta önce vatandan topladım bende dostum ZOTAC konusunda şüphelerim vardı fakat birçok kullananla konustum suanda aynı ekran ekran kartını kullanan biri olarak gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç bir sorun yaşamadım birde 3 yıllık ekstra garantisini yaptım.
Markadan markaya sadece soğutması değişiyor performans değişse bile zaten zotac iyi bir marka sıkıntı çıkarmaz.

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Zotac kullandım geçen sene ve gayet güzel bir kart. (3070 modeli.) Ne ısınma problemiyle karşılaştım ne başka bir şey. Taş gibi karttı ve tam yük altında çok ses bile çıkarmıyordu. Zotac gayet yurtdışında bilinirliği yüksek ve güvenilir markalardan. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri