Fiyatı nedir ve 2. el mi? Şartlar uygunsa her şey alınabilir.ZOTAC GeForce RTX 3080 GAMING TRINTY OC 10GB GDDR6X 320BitNvidia LHR Ekran Kartı
Alınır mı sizce ?
Sıfır durumda hazır sistem içinde 18500 tlye geliyorFiyatı nedir ve 2. el mi? Şartlar uygunsa a her şey alınabilir.
17.2 civarıSıfır durumda hazır sistem içinde 18500 tlye geliyor
Sorun fiyat değil vatanda 12 ay taksitli peşin fiyatına veriyor diğer sitelerden 12 taksit yaptığımda otomatik olarak çok fazla fark koyuyor benim aklıma marka takıldı yani sorun yaşarmıyım bu marka ile17.2 civarı
Hepsiburada ve inceheapta benzer fiyata msi, var.
Yaşamazsınız. İmkanınız varsa PSU değişmenizi tavsiye ederim.Sorun fiyat değil vatanda 12 ay taksitli peşin fiyatına veriyor diğer sitelerden 12 taksit yaptığımda otomatik olarak çok fazla fark koyuyor benim aklıma marka takıldı yani sorun yaşarmıyım bu marka ile
Dediğiniz şartlarda Vatan daha mantıklı. Zotac kötü diye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Model bazında markların ürün kalitesi değişiyor. Bilen ya da tecrübe eden online biri varsa başlığa yazar.Sorun fiyat değil vatanda 12 ay taksitli peşin fiyatına veriyor diğer sitelerden 12 taksit yaptığımda otomatik olarak çok fazla fark koyuyor benim aklıma marka takıldı yani sorun yaşarmıyım bu marka ile
Özelleştirmede farklı psu yoktu sorun yaşarmıyımYaşamazsınız. İmkanınız varsa PSU değişmenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler ilgilendiğin içinDediğiniz şartlarda Vatan daha mantıklı. Zotac kötü diye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Model bazında markların ürün kalitesi değişiyor. Bilen ya da tecrübe eden online biri varsa başlığa yazar.
Orta düzey bir ürün 3080 e yakıştıramadım kısa vadede sorun yaşatmaz.Özelleştirmede farklı psu yoktu sorun yaşarmıyım
Teşekkürler ilgilendiğin için
Bir sorum da sıvı soğutma almalımıyım yeterli olur mu kendi soğutmaları
Tavsiye edebileceğin psu var mı peki anlamadığım dan soruyorumOrta düzey bir ürün 3080 e yakıştıramadım kısa vadede sorun yaşatmaz.
Samsung 980 de dram yoktu 970 ya da 980 pro tercihi daha iyi olur.Özelleştirmede farklı psu yoktu sorun yaşarmıyım
Teşekkürler ilgilendiğin için
Bir sorum da sıvı soğutma almalımıyım yeterli olur mu kendi soğutmaları
Tavsiye edebileceğin psu var mı peki anlamadığım dan soruyorum
Markadan markaya sadece soğutması değişiyor performans değişse bile zaten zotac iyi bir marka sıkıntı çıkarmaz.2 Hafta önce vatandan topladım bende dostum ZOTAC konusunda şüphelerim vardı fakat birçok kullananla konustum suanda aynı ekran ekran kartını kullanan biri olarak gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç bir sorun yaşamadım birde 3 yıllık ekstra garantisini yaptım.
zotac iyi markadır sistem ısınabilir sıvı soğutma öneririm diğer parçalar sıkıntısız psu yeterli şimdilikZOTAC GeForce RTX 3080 GAMING TRINTY OC 10GB GDDR6X 320BitNvidia LHR Ekran Kartı
Alınır mı sizce ?
ZOTAC markası sizce nasıl?
zotac kötü bir marka değil gayet iyi kullanabilirsin sorun olmazZOTAC GeForce RTX 3080 GAMING TRINTY OC 10GB GDDR6X 320BitNvidia LHR Ekran Kartı
Alınır mı sizce ?
ZOTAC markası sizce nasıl?