Zotac rtx alınırmı

TR_shez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler zotac marka ekran kartı alınırmı bazı kötü eleştiriler okumuştum bu marka ile ilgili rtx serisi almayı düşünüyorum 3000 yada 2000 serisi

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartının marka bazlı bir kötü yorumu olabilir ki bu doğaldır herkes MSI Asus Evga markalarını bile kötüleyecek kadar yorum yapabilir.Hangi ürünü alacaksınız ve bütçeniz nedir ? Alternatif önerebiliriz belki.

KS

TR_shez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zotac gaming geforce rtx 2070s yada 2080s modeli alacağım ama 3070 ekran kartı bulamazsam piyasaya çıktıktan 20 gün içerisinde

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer marka bazlı düşünmüyorsanız Cuma günleri incehesap.com da gaming gecesi oluyor orada size 2080 super veya 2080 gibi ekran kartı uygun olunca almanızı öneririm.
Ama mantıklı olarak 3070 bekleyin mutlaka.

KS

TR_shez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Marka yönünden bir sıkıntım yok sadece marka ile alakalı soğutma sıkıntısı ile ilgili haberler okumuştum o yüzden sormak istedim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani soğutma konusunda benimde ilk tercihim olmazdı.
3070 ekran kartlarına kadar bekleyim eğer uygun bir fiyatta olursa alırsınız olmazsa başka model bir ekran kartı indirim ile almaya çalışırız size.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ZOTAC ve EVGA serisi kartlarda RTX 3000 ailesinde çökme sorunları oldu. NVIDIA kartların sürücü güncellemesi ile frekanslarını biraz düşürdü sorun olmasın diye ki işe de yaradı. O yüzden yorumlarda 3000 serisi için bu tarz yorumlar görebilirsiniz. Bu markalar kartları revize ettiler mi yoksa NVIDIA güncellemesine mi yaslandılar bilmiyorum ama eğer şüphe duyuyorsanız bu markalardan RTX 3000 ailesi bir kart almayın.

RTX 3000 ailesinde soğutma sıkıntısı olan bir kart yok. Daha iyi kartlar var Örnek olarak ASUS ROG ve TUF ürünleri şuan liderler soğutmada RTX 3080 ve 3090 kartlarda sonra MSI , Gigabyte , ZOTAC diye diğer markalar olarak gidiyor tüm incelemelerde. Sorun başka yukarıda anlattım zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri