Zotac Rtx3060ti Twin Edge Oc Nvidia 8GB Gddr6 256bit LHR

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bu kartı bu akşam itibarı ile ikinci el olarak satın aldım . ( 5400 TL )
İlk sahibinden kutu fatura kart üstünde ki seri numaralara kadar aynı içerik tam , nisan 2022 itibarı ile 4 ay mining yapılmış 6. ayında kozmetik olarak tertemiz , Kart boşta 33 ile 39 derece arası çalışıyor.
Superposition Benchmark tan testini yaptım. Altta anlık sonuç fotoğrafı var
Furmark tan testini yaptım 1080p 0x Msaa Fullscreen Gpu Stress Test 20 dakika olarak Oto Fanda yaptım oynamdan 68 dereceye çıkıp en yüksek 72 derecede kaldı uzun süre,
Fanlarını devir arttırarak ses ve donanımsal bir sıkıntı var mı diye kontrol ettim sıfır sıkıntı,
Chernobylite DX12 oyununu 4k tv de 4k olarak ultra da oynadım 10 dakika sorun yok 60 Fps üstü olması lazım
Days Gone Oyununu da 4k ultra da oynadım 50- 60 Fps ti yanılmıyorsam tam hatırlayamadım işlemci darboğazı da söz konusu %40-50 :) 10 dakika kadar bir sıkıntı yok.
İleride neler olacak diye bu postu açıyorum zaman zaman bir değişme olursa yazacağım denemeler yaparsam elime geçen orjinal oyunlar olursa test atıp değerleri paylaşırım.
Sorusu olanlara da yardımcı olabilirsem olacağım.

Ekli dosyalar

• Unigine Superposition1.jpg
    Unigine Superposition1.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bu kartı bu akşam itibarı ile ikinci el olarak satın aldım .
İlk sahibinden kutu fatura kart üstünde ki seri numaralara kadar aynı içerik tam , nisan 2022 itibarı ile 4 ay mining yapılmış 6. ayında kozmetik olarak tertemiz , Kart boşta 33 ile 39 derece arası çalışıyor.
Superposition Benchmark tan testini yaptım. Altta anlık sonuç fotoğrafı var
Furmark tan testini yaptım 1080p 0x Msaa Fullscreen Gpu Stress Test 20 dakika olarak Oto Fanda yaptım oynamdan 68 dereceye çıkıp en yüksek 72 derecede kaldı uzun süre,
Fanlarını devir arttırarak ses ve donanımsal bir sıkıntı var mı diye kontrol ettim sıfır sıkıntı,
Chernobylite DX12 oyununu 4k tv de 4k olarak ultra da oynadım 10 dakika sorun yok 60 Fps üstü olması lazım
Days Gone Oyununu da 4k ultra da oynadım 50- 60 Fps ti yanılmıyorsam tam hatırlayamadım işlemci darboğazı da söz konusu %40-50 :) 10 dakika kadar bir sıkıntı yok.
İleride neler olacak diye bu postu açıyorum zaman zaman bir değişme olursa yazacağım denemeler yaparsam elime geçen orjinal oyunlar olursa test atıp değerleri paylaşırım.
Sorusu olanlara da yardımcı olabilirsem olacağım.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ne kadar aldın?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Performanslar güzel. Rigde fazla yorulmamış ve oynama yapılmamış gibi görünüyor. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

KS

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Performanslar güzel. Rigde fazla yorulmamış ve oynama yapılmamış gibi görünüyor. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Aynen temiz şu anlık zerre sıkıntı yok 3-4 aydır feyste grup grup dolanıyordum bu kartlar 4 ay önce 12 bin tl idi ay ay düşüyordu en son 8 binlerdeydi geçen ay mining bitince miningciler ellerinde ki tüm kartları satmaya başladı fiyatlar tepe taklak oldu şu an garantisi olmayan kutulu 2 fanlı modeller 3 fanlı modeller 4 bin ile 5 bin arasında peynir ekmek gibi satılıyor . Satanlar 1 hafta test garantili diyor 1 hafta kullan bir şey olmazsa tamamdır .Sağ olun, teşekkür ederim. (Benim sistemde karman çorman olman oldu :) %40-50 darboğaz sistem ama yapacak bir şey yok her türlü kullanılıyor 1750 tl gibi fiyatlara 5600g bulursam ona geçerim :) . )

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri