Yeni profil mesajları

Abi merhaba 2. El sistem bakıyorum da 3 sistem arasında kaldım 3 unun de temiz olduğuna inanıyorum almadan önce test edeceğim

R5 5500 RX 580 10500TL

R5 3500X GTX 1660 9000TL

R5 3600 GTX 1650 10000TL
F
freya5721
Hangisi daha mantıklı olur amaç LoL valo oynamak sadece yani üzerine para ekleyip başka şeyler almak daha mantıklı ama bana 165hz monitör ile LoL valo oynatmalari yeterli olacak
F
freya5721
RX 580 li olana da içim çok isinamadi AMD ekran kartında çok hata ve sorun cikiyor diyorlar Nvidia daha güvenilir geldi ekran kartı kısmında
  • Beğen
Reactions: Syqex
Syqex
Syqex
GTX 1660 Tercih ederdim ben. RX 580 için Wattman hatası alınabilir can sıkar. 1660 Varken de 1650 seçilmez.
merhaba hocam benim işlemci oyuna (warzone) girdiğimde %90 - 100 şeklinde çalışmaya başlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
İşlemci: R5 7500f
Ekran kartı: 4070 super
ram: 16gb (tek)
ssd: 500gb
fan: işlemcinin kendi fanı
monitör: 1080p
anakart: msi pro b650m-b
Etzell
Etzell
yani ekran kartından dolayı mı işlemci kullanımı %100ü buluyor peki 2k monitörle oyunları açsam bu değer düşer mi sizce
  • Beğen
Syqex
Syqex
Benim tahminim düşeceği yönünde. İmkan varsa 2K denenilebilir.
  • Beğen
Reactions: Etzell
Etzell
Etzell
peki bir deneyeyim teşekkür ederim
  • Beğen
Bilgisayarım yavaşladığı için bilgisayarıma format atmıştım formattan önce 16 GB ram'in tamamı kullanılabilir gözüküyordu. Formattan sonra sadece 8 GB'ı kullanılabilir gözüküyor ramleri söküp temizledim işe yaramadı bunun yanında yuvalarını da değiştirmeyi denedim fakat bundan da sonuç alamadım.
hocam selamın aleyküm ücreti mukabilinde yardımcı olabilirmisiniz pc toplattım fakat rezalet toplamışlar sürücülerimde doğrı değil galiba oyunlarda anlık ms fps drop yiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Beğen
Reactions: Kürşat Bey
K
Kürşat Bey
Merhaba öncelikle mesajını yeni gördüm çünkü bildirim gelmiyor bu platformdan maalesef instagram iletişime geçebilirsin gereğini en güzel şekilde yapabiliriz 3n doğru en stabil şekilde destek olabilirim
T
taskiranbaha
yazdım hocam instagramdan
Hocam acaba rica etsem attığım son mesaja bakıp yorum yapabilir misiniz
Boozew
Boozew
Mesaj göremedim ama :)
Hocam Özelden bir durum ilettim sizlere yardımcı olabilir misiniz
çok büyük hayır duamı alırsınız :)))
Hocam Selamlar.
DM'den görüşme şansımız var mı? Sistem önerisiyle alakalı bişey sormak istiyorum.
Rediron
Rediron
Tabi, ama yoğunluğumdan ötürü güncel piyasa takibi yapmıyorum artık, cevaplamaya çalışırım.
Q
qrhN
Teşekkür ederim,
Genelde oyun amaçlı ara sıra grafik / fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanmak amacıyla bir kasa toplamak istiyorum.
Elimde 3080TI ekran kartı var.
- AMD Ryzen 7 - 7800x3d işlemci almayı düşünüyorum. Bu işlemciye ve 3080 TI ekran kartına uygun olarak anakart ve sıvı soğutma önerisinde bulunabilir misiniz?
Rediron
Rediron
Bütçenizi bilmiyorum, orta seviye baktım. En az B650 alın. Msi Pro B650-S, Msi B650M GamingPlus, Msi B650M-A anakartlarını seçtim ufak bir araştırma sonrası. Sıvı soğutma olarak Deepcool LT720 360mm olabilir yine orta fiyat bandında. Aynısının LS720 modeli var ışıklı ama hiç stok yok. Tabi sıvı soğutma, kasanıza bağlı. Konu açarsanız güncel piyasayı bilenlerden farklı fikirler alabilirsiniz özellkle anakart hakkında.
Hocam iyi günler bi sorum olucaktı müsaitseniz
Boozew
Boozew
stokla 60-70 normal. ilerleyen zamanlarda güzel bi kule tipi almanız daha iyi olur tabi. kış dönemine girdiğimiz daha idare edecektir. önerim : hikayeli oyunlarda fps 60 sabitleyin. boşuna yormasın kendini tüm dereceler rahatlar
N
NOICE
60 fps sabitlemem daha sağlıklıysa öyle yaparım ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Boozew
Boozew
60 dan fazlası bir işine yaramıyor hikayeli oyunlar için kısman gpuyuda az yorar az ısınır dereceli ve kullanımı takip edersen anlayacaksın. msi afterburner ile takip edebilirsin.
  • Beğen
Reactions: NOICE
Hocam soruma bakabilir misiniz? Çok teşekkürler 🙏
merhabalar pch garaj ile alakalı [email protected] adresine mail attım ama maalesef mail adresi bulunamadı diyerek bir geri dönüş aldım. konu hakkında yardımcı olabilir misiniz lütfen..
Üstad bir sorum olucak şöyle bir sistem var site güvenilirmi ve sitem nasıl ?
yardım lazım bilgisayarı 50.000 verdim FPS sorunu yaşıyorum
bilgisayarın içindekiler;
RTX 4060ti
İntel i5 13400f
32GB RAM
FPS oyunları oynuyorum genelde bilgisayar aldığımda iyiydi evde geldim VALORANT indirdim oyunu oynadım uzun süre lobide 1000+ oyun içi 400-600 arası alıyordum baya böyleydi tatile gittim geldim FPS 150 -250 arası oynarken 100lere hatta altına düşebiliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geri