Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Mertcan39 Başlat > Çalıştır > regedit.exe Yazıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace Klasörünü Kontrol Edebilir Misin. Birde Kardeşim Orada Sorun Olabilir. Resimdeki Gibi Olması Lazım.
forum.pchocasi.com.tr
hocam şurdaki sorununuz bende de var yardımcı olabilir misiniz biliyorsanız
@Mertcan39 Başlat > Çalıştır > regedit.exe Yazıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace Klasörünü Kontrol Edebilir Misin. Birde Kardeşim Orada Sorun Olabilir. Resimdeki Gibi Olması Lazım.
forum.pchocasi.com.tr
hocam şurda bahsettiğiniz durum bende de var link şuan pasif bakabilir misiniz tekrar
kuru cacıkOceanLaBkuru cacık, OceanLaB adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Taner ,forum kan kaybediyor,gibi. Beni mod. yap Bu, zorlama değil.Sadece yardım amaçlı.Yoksa ,mesajlara cevap yazacak adamda bulamayacaksın,maalesef.Tercih senin.
Selam hayırlı cumalar şöyle bir sistemim var i5 11400f
Msı mag b560 torpedo anakart
Adata xpg 32 gb ram 8+8+8+8
Gıgabyte rx6600xt 8gb
M2 1tb
Segate baraquda 1tb
Msı 650 güç kaynağı
DDR 4 sistem bu
DDR 5 e geçmeye gerek varmı tasfiyeniz teşekkür ler
SaniSyqexSani, Syqex adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hocam 12 ye geçmişssiniz heralde profilde de Eskişehir yazıyor hangi okuldasınız acaba?
LaZzOceanLaBLaZz, OceanLaB adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Taner bey, güzel bir içerik olacağını düşünüyorum. Linkteki DIY open case diye geçen sistemden kurma şansınız var mı ? TR de kimse yapmamış ve tam sizin kaleminiz bir iş, Amazondan da ürün mevcut linkleri paylaşıcam.
Emirzzexist.oneEmirzz, exist.one adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hocam selam monitör konusunda konuşmuştuk sizle attığınız monitör cidden çok iyi g3 almaktan vaz geçtim sizce lgnin o monitörü iyi bir monitörmü ona göre şimdi sipariş vereceğim. Ayrıca 27'' monitör öneriniz varmı.