Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi akşamlar herkese,MSI G2412F monitör satın aldım,ses çıkış aygıtı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz;eğer var ise neden ses gelmiyor kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi?
birdağVadbavvbirdağ, Vadbavv adlı kullanıcının profilinde yazdı.
hocam iyi akşamlar ben bir sistem yopluyorum işlemci 15 14600k ve anakart mis mag z 790 ddr5 . oyun anlamında verim sağlarmı ve buna uygun ekran kartı,m2,soğutucu,ram öneriniz varmı cevaplarsanız sevinirim .teşekkürler
Efsanevi bir Premier Lig kulübünün Mykhailo Mudryk’i transfer etmek için tüm imkanlarını seferber etmesi gerçekten heyecan verici. Lig’e büyük bir heyecan katabilir. Daha fazla detay için 1wins-tr. Hızı, tekniği ve oyun zekasıyla Mudryk, Avrupa’nın yükselen yıldızlarından biri. Bu transfer, Premier
freya5721Syqexfreya5721, Syqex adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Abi merhaba 2. El sistem bakıyorum da 3 sistem arasında kaldım 3 unun de temiz olduğuna inanıyorum almadan önce test edeceğim
R5 5500 RX 580 10500TL
R5 3500X GTX 1660 9000TL
R5 3600 GTX 1650 10000TL
EtzellSyqexEtzell, Syqex adlı kullanıcının profilinde yazdı.
merhaba hocam benim işlemci oyuna (warzone) girdiğimde %90 - 100 şeklinde çalışmaya başlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
İşlemci: R5 7500f
Ekran kartı: 4070 super
ram: 16gb (tek)
ssd: 500gb
fan: işlemcinin kendi fanı
monitör: 1080p
anakart: msi pro b650m-b
Bilgisayarım yavaşladığı için bilgisayarıma format atmıştım formattan önce 16 GB ram'in tamamı kullanılabilir gözüküyordu. Formattan sonra sadece 8 GB'ı kullanılabilir gözüküyor ramleri söküp temizledim işe yaramadı bunun yanında yuvalarını da değiştirmeyi denedim fakat bundan da sonuç alamadım.
hocam selamın aleyküm ücreti mukabilinde yardımcı olabilirmisiniz pc toplattım fakat rezalet toplamışlar sürücülerimde doğrı değil galiba oyunlarda anlık ms fps drop yiyorum yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar pch garaj ile alakalı [email protected] adresine mail attım ama maalesef mail adresi bulunamadı diyerek bir geri dönüş aldım. konu hakkında yardımcı olabilir misiniz lütfen..