Yeni profil mesajları

her teknolojik alet neden bana gelince bir sorun yaratır anlamıyorum
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum son attığım konuya bakarmısnız
Selamun aleyküm, 2k monitör almak istiyorum. Ekran kartımı RX 6750 XT den RX 7700 XT ye yükselttim. Sistemde Asus B550 A gaming anakart, RYZEN 7 5700 x işlemci, 2 x 16 GB 3600 mhz Ram var. İki monitör arasında kararsız kaldım. Sizce 31.5 inc 165 hz mi mantıklı yoksa 27 inc 240 hz mi? Sizin önerebileceğiniz başka monitörlere de açığım. Şimdiden ilgileriniz için çok teşekkürler
Dell-g3223d
Asus TUF gaming-vg27aqml1a
Merhaba! Arkadaşım PC Hocası beni tavsiye edip, takip etmeye başladım ve çok beğendim, bu yüzden yeni üye oldum. :)
Kanka itopya üzerinden önerebileceğin varmı sistem? Bu arada konuyla alakasıs ama bende malatyalıyım :D
egecabbar
egecabbar
Ne güzel :D İtopyada şu sıralar kampanyalı sistem yok maalesef.
selam reis sistem toplicamda yardımcı olurmusun
Boozew
Boozew
Tabi ki elimden geldiğince
D
deynek
knk bütçem cok yok 9 10k apu sistem olsa sağlam çalısıp ekran kartı alcam 4060 vb sağlam bi apu sistem olsa
Boozew
Boozew
Apu sistemlerle aram olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem
Selam abim naber? Donanım arşivinden SnareEcho ben.
  • Beğen
Reactions: Kürşat Bey
Drummer
Drummer
Yok kız işi pazularla alakasızdi. Hatırlarsan senle Donanım arşivinde de ilk tanıştığımız zaman da bunu demiştim. Şaka yani. Zaten şimdi aklı başında kız yok. Her yaştan. Ben son çareyi dershane hocalarıyla arkadaş olmayı buldum.😂
Zaten çoğunluğu 20-25 yaşında. Aramızda 12-13 yaş fark var ama çok eğlenceliler.
R
Rakurai
Rambo87 selamlar
K
Kürşat Bey
Aleyküm selam knkacim 🥰
Hocam açtığım konuda rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar size zahmet açtığım konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Hocam sa BF 3 için bir şey soracaktım da oyun açılıyor fakat bu sefer de TR yama olmuyor neden acaba?
Merhaba samsung s21 fe 5g cihazım var yeni güncelleme ile ilgili olarak yorumlarda sorun yaşandığı yazmakta sın güncellemeyi nezaman yapmamı tavsiye edersiniz
Geri