0xc0000005

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrRobot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uzun senelerdir kullandığım ve her zamanki günlük kullanımıma devam ettiğim bilgisayarımda durup dururken bu hatayı almaya başladım , internette her yere baktım ama işe yarar bir çözüm bulamadım. Hatanın nedenine dair hala hiçbir fikrim yok. Bir çözüm bulamadığım için en son çare olarak format attım ve o şekilde kullanmaya devam ettim , tam 2 hafta kadar oldu ve aynı hatayı tekrar almaya başladım. Ve yine baştan başlayarak araştırdım ama tekrar çözümsüz kaldım ve sinir ile tekrar formatladım (her formatı flash disk ile atıyorum fakat bu iki formatı NT6 yükleyicisi ile ikincil HDD den SSD ye format olarak attım) ve bu sefer hiç kullanamadan en başında bu hatayı almaya başladım.
Lütfen beraber bir çözüm bulmama yardım ediniz. Sorun tespiti ve çözümü için ne gerekiyorsa artık , sistem kayıtları vs ...

KS

MrRobot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşletim sisteminiz nedir ve kaç bit?

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One - Bu install_all deyip kurun ve öyle deneyin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bunu görmeden önce şu yöntemi test ettim : Microsoft Safety Scanner ile tam tarama başlatarak bulunan sorunlu dosyaların hepsini silmesine izin verdim ve sistem şu anda sorunsuz gibi görünüyor , NetFramework dosyalarında ve hata veren uygulamalarda sorun algıladı ve onları da sildirdi , tahminimce bulaşan bir virüs vs olduysa o dosyalarda duruyordu ve temizlenmesi gerekiyordu , temizleme işlemi ile de sistem düzelmiş oldu. Yine de şüpheliyim bir şeyler yüklemeye başladığımda tekrar bu hata ile karşılaşacağım diye korkmuyorum değil , öyle bir şey olursa ilk olarak bu yazdığınızı deneyeceğim sonra ona göre bir yorum yapacağım. Açıklamayı yazarak daha sonrasında sorunu yaşayabilecek olan arkadaşlara da yardımda bulunmak istedim , tarama programının linkini de şu şekilde bırakıyorum : https://docs.microsoft.com/en-us/wi...otection/intelligence/safety-scanner-download

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri