bütçem 1000 ila 1500 TL 1tb almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
anakartım pcle 3.0 destekliyor o yüzden biraz daha ucuz yollu bir ssd alsam daha iyi olur bütçemi aşıyor çünkü buyeterli bu![]()
Kingston KC3000 1TB 7000-6000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD (SKC3000S/1024G) | Teknobiyotik
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...www.teknobiyotik.com
kioxia sddler için sağlığı çok çabuk bitiyor diyorlar sıkıntı yaşar mıyım ?![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modelde Dram var. Sorun olacağını sanmam.anakartım pcle 3.0 destekliyor o yüzden biraz daha ucuz yollu bir ssd alsam daha iyi olur bütçemi aşıyor çünkü bu
kioxia sddler için sağlığı çok çabuk bitiyor diyorlar sıkıntı yaşar mıyım ?
Bir bütçeye bakın bir de attığınız ürünün fiyatına bakın.düşünülebilir.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
düşünülebilir??Bu modelde Dram var. Sorun olacağını sanmam.
Bir bütçeye bakın bir de attığınız ürünün fiyatına bakın.
3500TL Fark ile mi ?düşünülebilir??
İyi cevap verdin3500TL Fark ile mi ?
tamamdıranakartım pcle 3.0 destekliyor o yüzden biraz daha ucuz yollu bir ssd alsam daha iyi olur bütçemi aşıyor çünkü bu
kioxia sddler için sağlığı çok çabuk bitiyor diyorlar sıkıntı yaşar mıyım ?