10.000 Bandında Laptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahvebağımlısı43

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 

Daha önce moderatör arkadaşın önerisiyle kendime aldığım laptopton şu ana dek aşırı memnun olduğum için bir kez daha buradan moderatör veya diğer arkadaşlardan fikir almak için rahatsız ediyorum sizleri. Çok yakın bir arkadaşıma 10k maksimum 10.500 civarlarına çıkabileceğimiz bir laptop bakıyoruz cyberpunk gta 5 gibi oyunları yüksek ayarlarda olmasa da oynatacak bir cihaz bakıyoruz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mevcut kur her geçen gün artıyor artık daha fazla artmadan işin içinden çıkmak istiyoruz ne kadar hızlı yardımcı olabilirseniz o kadar çok memnun olurum. :))

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

kahvebağımlısı43

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur bey bu ürün tükenmiş görünüyor :( Çok da güzelmiş üzüldüm şu an keşke kaçırmasaydık. Başka öneriniz var mıdır acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
kahvebağımlısı43' Alıntı:
Uğur bey bu ürün tükenmiş görünüyor :( Çok da güzelmiş üzüldüm şu an keşke kaçırmasaydık. Başka öneriniz var mıdır acaba?

Stoğa yeniden girmiş 12.799 tl olarak :(

Keşke kaçırmasaydınız. Bu piyasada bu ayarda bir makine bulmak çok zor. Bakıp öneri yapacağım.

Monster Abra A5 V17.1 Intel Core i5 11400H 8GB 500GB SSD RTX 3050 Freedos 15.6'' FHD 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar - 10.622 TL - Bari şunu kaçırmayın.

KS

kahvebağımlısı43

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Stoğa yeniden girmiş 12.799 tl olarak :(

Keşke kaçırmasaydınız. Bu piyasada bu ayarda bir makine bulmak çok zor. Bakıp öneri yapacağım.

Ben baktığımda hiç görünmüyordu stokta 3 saatte tükenmiş . Bekliyorum diğer önerilerinizi

KS

kahvebağımlısı43

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur bey aldık laptopu indirimdeyken çok teşekkürler. Şimdi fiyatı 12.800 oldu umarım siparişi iptal etmezler 2k zam yaptılar çünkü . Tekrardan çok teşekkürler konu kilitlenebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri