10.000 TL Rtx 3060 ti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Arkadaşlar Merhaba, Bugün babamın arkadaşının bilgisiyarcı dükkanı varmış ve bilgisiyar topluyomuş.

Bende Babamla Dükkanına Gidip Bileşenleri Söyledim Fiyat Verdi 10.000 TL ye bilgisiyarı toplarmış bana parçaları felan hep o alcak 10.000 TL

Bileşenler :

Rtx 3060 Tİ
İ5 11400F
2x8 Corsair Rgb Ram 3600mhz
MSI B560M Bazooka Intel Lga1200 DDR4 Micro Atx Anakart
500 gb samsung m2 ssd 3000 okuma 3000 yazmaydı galiba
Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW USB 3.1 Type-C Temperli Cam Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
Aoc 24 165hz 1ms monitör dahil değil Monitör dahil ( 12.000 TL )

İnanmayanlar Olabilir Hem İndirim Varmış Normal Hemde Babama Özel İndirim Yaptı Bide Bana özel karne hediyesi indirimi alıcam ben yarın sizede sormak istedim sizce iyimi yapıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Hocam sizi yemişler bu fiyata imkansız
bizzat gidip baktım jelatinleri bile açılmamıştı hiçbirşeyin şuan ordayım hatta parayı attık bilgisiyarı topladık testleri yapyıoruz görmeden yorum yapmayın bence.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Belki arkadaşım babası toptancı işindedir veya bir çalışandır bu işte yada devlet görevlisi vs. olabilir, bilemedim açıkçası.
hocam babam elektirik mühendisi arkadaşının evindeki elektirikte sıkıntı çıkmıştı onu ücretsiz e yapmıştı normalde 5 6k tutuyordu babam ücretsize yapmıştı. şimdide kendisi 7k bize indirim yaptım ayriyetten bana karne hediyesi olarak indirim 1k yaptı ve 1.5k indirim normal olarka vardı bugüne özel o yüzden normalde sistemin fiyatı 20k üstüydü.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Bu arada kendisi sıvı soğutmada hediye etti 240mm lik corsair verdi 13k ödemiş olduk baya ucuza geldi açıkçası mutluym bilgisiyar istiyordum zaten. bursluluk sınavına girdim orda %70 üstü istiyodu babam pc alıcaktı bende %98 çekince aldı 1 sorudan kaybettim ama bu fiyat indirim sınavıydı normalde aylık 8k ödicekken artık 300 tl felan ödüyoruz ama cidden çok çalışmıştım günde 100 sorudan fazla çözüyodum bence hakettim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güzel fiyat güzel bileşenler sorun yok. Bir tanede kule tipi soğutucu ekleyin sisteme bari bu kadar yapmışsınız her şeyi iyi oda güzel olur. Aslında kasadan biraz düşüp işlemci yükseltilebilir de ama değiştirmeye gerek yok derseniz bu şekilde iyi derseniz sorun yok.

KS

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Güzel fiyat güzel bileşenler sorun yok. Bir tanede kule tipi soğutucu ekleyin sisteme bari bu kadar yapmışsınız her şeyi iyi oda güzel olur. Aslında kasadan biraz düşüp işlemci yükseltilebilir de ama değiştirmeye gerek yok derseniz bu şekilde iyi derseniz sorun yok.
kasaya sıvı soğutuc var hocam bide işlemciyi 2 3 aya yükselticem amd nin yeni nesil işlemcisni bekliyom çıkınca anakart la birlikte ynei işlemci alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri