10.000 tl ye bu sistem alınır mı acill

XQEdward

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistem ikinci el arkadaşlar

Ekran Kartı
EVGA NVIDIA GTX--- 1660 Super --- SC ULTRA GAMING 6 GB GDDR6 192 Bit

İşlemci
Amd Ryzen 5 1600 AF 3.6 Ghz

Ram
XPG 8 GB 3000 Mhz

Depolama
250 GB Samsung Evo SSD

Anakart
Msi A320M-A PRO

Psu
FSP 500w 85+

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İşlemci düşük , Ram az , Anakart düşük. Paylaştığım sistemi alın , aldıktan sonra güç kaynağı değiştirirsiniz. Daha iyi bir sistem.

Yukardaki sistemi görmemiştim o alınabilir. İşlemcisi daha iyi ve en azından güç kaynağı değişmeye gerek yok.

KS

XQEdward

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İşlemci düşük , Ram az , Anakart düşük. Paylaştığım sistemi alın , aldıktan sonra güç kaynağı değiştirirsiniz. Daha iyi bir sistem.

Yukardaki sistemi görmemiştim o alınabilir. İşlemcisi daha iyi ve en azından güç kaynağı değişmeye gerek yok.
Ya şöyle bi durum var pc hocası hero sistemini almıştım fakat paraya ihtiyacım olduğu için acil satmak istedim arkadaş da takas teklif etti ve bu sistemin üstüne 5.500 tl vermeyim dedi mantıklımı sizce

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ya şöyle bi durum var pc hocası hero sistemini almıştım fakat paraya ihtiyacım olduğu için acil satmak istedim arkadaş da takas teklif etti ve bu sistemin üstüne 5.500 tl vermeyim dedi mantıklımı sizce
Yani burada işin içine ticaret giriyor. Elinden bir şeyi hemen çıkarmak istiyorsan olması gerekenden daha azını almaya hazırlıklı olacaksın. Alacağın bilgisayarın da 2 gün sonra bire yerinden arıza verip 1000 TL masraf çıkarmayacağı kesin değil. Ama para işini çok önemli şekilde görüyor ve hayat memat meselesiyse diyecek bir şey yok. Hele ki sağlık ile ilgiliyse küçük hesapları bazen yapmayıp sonuca odaklanmak gerekiyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Olabilir belki ama daha fazla arttırabiliyorsanız şansınızı deneyin. Takas olacak sistemde en kötü ihtimalle Ram yükseltmesi gerekir ki drop sorunu olmasın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri