Öneri 10.000Tl Kadar Laptop Önerisi?

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka asus sahibi yazmadı iki gündür.
Dedim ya cevap vermiyor.
Hp 10.500tl'ye alınmaz diyorsun eğer asus varsa işin içinde diye anlıyorum dediğinden.
Yoksa alınır ama herhalde ?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka asus sahibi yazmadı iki gündür.
Dedim ya cevap vermiyor.
Hp 10.500tl'ye alınmaz diyorsun eğer asus varsa işin içinde diye anlıyorum dediğinden.
Yoksa alınır ama herhalde ?
asusu yarına kadar bekle cevaplamazsa hpyi al hp de fiyatına değer ama asusun bu fiyatta olmazsı normal değil dolandırıcı bile olabilir 2016'dan beri hesap açık ama hiçbir satış yok görünüyor enteresan. Hp de seni oyunlarda kesinlikle üzmeyecektir testlerini yapıp almanı öneririm.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hp'nin işlemcisinde sorun yok o zaman kanka... tamam. aynen enteresan.
Belki testleri bir bilgisayarcıda yaparım.
Bu arada buna da soğutma lazım mı ne dersin ?
Sonuçta işlemci farklı ya kanka, amd 3000 serisi diyor. Seri sayısı da düşük:d

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Soğutma alman işlemcinin ömrünü uzatır amd işlemcilerde daha da lazım kesinlikle işlemci serisi 3000 olsa bile bütçen varsa al kesinlikle https://www.hepsiburada.com/deep-co...sb-port-notebook-stand-ve-sogutucu-pm-bs51073 buna bakabilirsin

buradan bak pardon 309 tlye koymuşlar

359 düzeltiyorum

buradan alabilirsin en güvenilir burayı gördüm eğer alacaksan

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka şimdi ben bu işlemciyi araştıracağım da rica etsem fikirlerini yazar mısın?
Mesela bu işlemcinin diğer baktıklarımızdan farkı nedir? Daha mı düşük bu işlemci...
Teşekkürler baktım baya uygunmuş.
Sağol gardaşhımmmm.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Dostum şimdi bu işlemci intel tarafında 9. nesillere falan denk geliyor daha önceden intel olanı önermiştim sebebi sıcaklıktı ama kötü bir işlemci değil kesinlikle bu. Sana istediğin oyunları oynatır
burada en güncel oyunların fps değerleri var bakabilirsin çok üst düzey bir işlemci giriş seviyesi sayılabilir. Rica ederim bu arada :))

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka bataryası hiç çalışmıyormuş hp'nin...

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka bataryası hiç çalışmıyormuş hp'nin...
internetten baktım da ortalama 500 bi bataryaya vericeksin laptop sana 11kya gelicek yine kötü değil 10kya sahibinden de 1050 ve 1050 tili sistemler var yine karlı olduğunu düşünüyorum

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

Kanka bunu buldum ama hdd yok. Ssd düşük.
İndirim yaptı 11k oldu fiyat. Batarya yeni iyi.
Format falan atmış. 4.1ghz.

İkinci seçenek: hp kaldı...

Üçüncü ise: 11.500tl.

Yazdığım ama henüz cevaplanmayan cihazlar:
- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...k-monster-abra-a5-v15.6-15,6-1041956637/detay
Bence indirim yapabilir. Ama bios falan diyor. Hırsız olmasın:d

- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sus-tuf-serisi-gaming-laptop-1079107755/detay
Asus kanka bu sen seversin...

- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...otebook-acer-nitro-5-gtx1650-1085286556/detay
Bu da pahalı ya, ama alırsam 11'e alacam belli ki cihaz. Bununda indirim yapma ihtimali var bence. Yazarsa editlerim.

Evet kankalar nedir fikirler tercihler ?
Bana kalırsa, 5gz turboyla çalışır diyen bioslu cihaz iyi gibi geldi. 5ghz diyor çünkü.
Diğerlerinde 5ghz var mı bilmiyorum. Yapmamışlar.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bence yazmayan cihazlar içinden abra a5 v15.6 hepsinden iyi diye düşünüyorum.
Fiyatı da çok makul.
Yeteneklerimi kullanıp 10 500 TL ye kapatabilirim. Sonra kankam hiyper superonline gardaşımın attığı linkten bir soğutma ile iyi bir cihaz sahibi olurum.
Fakat bu paraya giyim dükkanı açıyorum aklım birazda bunda kaldı...
Tabi ssd düşük. Birde testler var daha. Ankarada olan arkadaş varsa beraber gidelim ona alfa olmayı öğretirim ? Güldüm.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Kanka bunu buldum ama hdd yok. Ssd düşük.
İndirim yaptı 11k oldu fiyat. Batarya yeni iyi.
Format falan atmış. 4.1ghz.

İkinci seçenek: hp kaldı...

Üçüncü ise: 11.500tl.

Yazdığım ama henüz cevaplanmayan cihazlar:
- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...k-monster-abra-a5-v15.6-15,6-1041956637/detay
Bence indirim yapabilir. Ama bios falan diyor. Hırsız olmasın:d

- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sus-tuf-serisi-gaming-laptop-1079107755/detay
Asus kanka bu sen seversin...

- https://www.sahibinden.com/ilan/iki...otebook-acer-nitro-5-gtx1650-1085286556/detay
Bu da pahalı ya, ama alırsam 11'e alacam belli ki cihaz. Bununda indirim yapma ihtimali var bence. Yazarsa editlerim.

Evet kankalar nedir fikirler tercihler ?
Bana kalırsa, 5gz turboyla çalışır diyen bioslu cihaz iyi gibi geldi. 5ghz diyor çünkü.
Diğerlerinde 5ghz var mı bilmiyorum. Yapmamışlar.
Birinci linkteki monster satılmış sanırım link farklı yere yönlendiriyor. Lenovo öneririm malzeme kalitesi monsterdan çok daha iyidir kesinlikle ki ben 6 yıl lenovo laptop kullandım hiçbir sorunu çıkmadı hala duruyor ve menteşe sorunu varmış sanırım ses çıkarıyor diye o düzeltilebilir diye düşünüyorum eğer büyük sıkıntı yoksa ki sürekli kapatıp açmayacaksan hiç bakmazsın bile . Asus cevaplarsa kesin kaçırma bu arada :) acer alacağına hpyi al batarya tak bence.

Bence yazmayan cihazlar içinden abra a5 v15.6 hepsinden iyi diye düşünüyorum.
Fiyatı da çok makul.
Yeteneklerimi kullanıp 10 500 TL ye kapatabilirim. Sonra kankam hiyper superonline gardaşımın attığı linkten bir soğutma ile iyi bir cihaz sahibi olurum.
Fakat bu paraya giyim dükkanı açıyorum aklım birazda bunda kaldı...
Tabi ssd düşük. Birde testler var daha. Ankarada olan arkadaş varsa beraber gidelim ona alfa olmayı öğretirim ? Güldüm.
Aynen dediğin gibi öyle ama monsterın cevaplamayacağı kesin çünkü 30 temmuz ilan tarihi diyor belki letgoda falan satmıştır laptobunu. Keşke Ankara'da olsaydım yardımcı olurdum sana maalesef İstanbul'dayım ve burada yaşamak pek de istemiyorum Ankara'ya ziyarete gelirim belki bu yaz emin değilim

şimdi bulduklarımı atıcam

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Birinci linkteki monster satılmış sanırım link farklı yere yönlendiriyor. Lenovo öneririm malzeme kalitesi monsterdan çok daha iyidir kesinlikle ki ben 6 yıl lenovo laptop kullandım hiçbir sorunu çıkmadı hala duruyor ve menteşe sorunu varmış sanırım ses çıkarıyor diye o düzeltilebilir diye düşünüyorum eğer büyük sıkıntı yoksa ki sürekli kapatıp açmayacaksan hiç bakmazsın bile . Asus cevaplarsa kesin kaçırma bu arada :) acer alacağına hpyi al batarya tak bence.

Aynen dediğin gibi öyle ama monsterın cevaplamayacağı kesin çünkü 30 temmuz ilan tarihi diyor belki letgoda falan satmıştır laptobunu. Keşke Ankara'da olsaydım yardımcı olurdum sana maalesef İstanbul'dayım ve burada yaşamak pek de istemiyorum Ankara'ya ziyarete gelirim belki bu yaz emin değilim

Asus alabilirsin elimde 12 yıllık laptop u var hala çalışıyor küçük kardeşim ekranını kırdı geçen ay onun dışında hiçbir sorunu yok taş gibi

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

8 gb ram 256 ssd ram eklemesi depolama eklemesi olabilir ama fiyatı 10k bence alınır konuş istersen onu 9-9.5k yap oradan ekleriz

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka o pc satılmış..
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gun-fiyata-yuksek-performans-1084862091/detay
9800tl son diyor...
Aklına bir fikir geldi dimi ?
Sende "8gb ram ekleriz" diyorsun... bataryası da iyiymiş, sende incelersin.
Başka cihazlarda buldum yeni, onları da atayım:

Bu seriden yine bir en iyisi, 11.500tl...
Batarya yüzde 60 sanırım diyor.
10 k son fiyat...
Bataryayı sordum; "hocam Gaming Laptop normal laptopdan daha hızlı şarjı gidiyor normal olarak sarja takılı olmadan rahat gidiyor fakst oyun oynanırsa akıyor şarjı" dedi.

9500tl...

Kanka senle böyle cihazları toplayıp, ram ekleyip, temizlik falan ekleyip satsak mı acaba :dddd kâr'ı çok düşük oluyor ikiye bölününce onu söyliyim.
Fakat alfa olmayı öğrenirsin, bu da bir kazanç.
Mükemmel bir yaşam, mükemmel cihazlar demektir :)

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka o pc satılmış..
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gun-fiyata-yuksek-performans-1084862091/detay
9800tl son diyor...
Aklına bir fikir geldi dimi ?
Sende "8gb ram ekleriz" diyorsun... bataryası da iyiymiş, sende incelersin.
Başka cihazlarda buldum yeni, onları da atayım:

Bu seriden yine bir en iyisi, 11.500tl...
Batarya yüzde 60 sanırım diyor.
10 k son fiyat...
Bataryayı sordum; "hocam Gaming Laptop normal laptopdan daha hızlı şarjı gidiyor normal olarak sarja takılı olmadan rahat gidiyor fakst oyun oynanırsa akıyor şarjı" dedi.

9500tl...

Kanka senle böyle cihazları toplayıp, ram ekleyip, temizlik falan ekleyip satsak mı acaba :dddd kâr'ı çok düşük oluyor ikiye bölününce onu söyliyim.
Fakat alfa olmayı öğrenirsin, bu da bir kazanç.
Mükemmel bir yaşam, mükemmel cihazlar demektir :)
hocam lenovanın klavye tuşları kırık bence alınmaz 9k deseydi olurdu ama. acer olanın ekran kartı amd onun hakkında pek bilgim yok bi şey diyemeyeceğim diğer ilanların tarihleri eski hep cevap alamazsın büyük ihtimalle. Bu gidişle cihazları toplayıp temizleyip satacağız hahaha her cihaza baktık artık

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka son attığım linklerin hepsinden cevap aldım. Yani tavsiyen varsa şunu al diye direkt söyle herifler hazır satmaya.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Klavyesi kırık olsa ne olacak ki kanka? İşlevsel sorunu yok. Olmadı 400'e değişiyormuş zaten.?

Bu arada hepsine gerçekten baktım.
Son güvendiğim cihazları ekliyorum huzurunuza beyler.

8gb ram, 1050ti ekran kartı. Adam fifa 22 oynadığını iddia etmiş. Pazarlıkla 10500 TL olur diye düşünüyorum. Tabi öncelik 1650ti.
Tarih eski imiş.

Her şeyi tamam bunun fan haricinde.

10.500tl düşüyor. Batarya bitik.
Soğutucu falanla beraber neredeyse 11.500tl ye yakın tutar.

Beyler bu cihaz hakkında yorumunuz nedir?

Son düzenleme:

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Klavyesi kırık olsa ne olacak ki kanka? İşlevsel sorunu yok. Olmadı 400'e değişiyormuş zaten.?

Bu arada hepsine gerçekten baktım.
Son güvendiğim cihazları ekliyorum huzurunuza beyler.

8gb ram, 1050ti ekran kartı. Adam fifa 22 oynadığını iddia etmiş. Pazarlıkla 10500 TL olur diye düşünüyorum. Tabi öncelik 1650ti.
Tarih eski imiş.

Her şeyi tamam bunun fan haricinde.

10.500tl düşüyor. Batarya bitik.
Soğutucu falanla beraber neredeyse 11.500tl ye yakın tutar.

Beyler bu cihaz hakkında yorumunuz nedir?
Ben Türk markalarını önermiyorum çünkü kaliteli malzeme kullanmıyorlar gamegaraj ve casperi o yüzden tavsiye etmiyorum bence hpyi al sonra bataryasını değiş kullan. Gamegaraj 0 gibi duruyor ama uzun süre gitmez diye tahmin ediyorum. Ben yerinde olsam hpyi alırdım en mantıklı seçenek bence

Ben Türk markalarını önermiyorum çünkü kaliteli malzeme kullanmıyorlar gamegaraj ve casperi o yüzden tavsiye etmiyorum bence hpyi al sonra bataryasını değiş kullan. Gamegaraj 0 gibi duruyor ama uzun süre gitmez diye tahmin ediyorum. Ben yerinde olsam hpyi alırdım en mantıklı seçenek bence
ama diyorsan Türk markası olsun sorun yok https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-notebook-casper-excalibur-1086633969/detay bu aralarında en mantıklı olanı ilan da yeni ve yanı mouse vs. veriyor sanırım

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka hp 10k olursa alacağım. Haber bekliyorum adamdan. Hp dışında bir şey kalmadı diyorsun artık yani linklerden?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri