Öneri 10.000Tl Kadar Laptop Önerisi?

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
geldim.... hemde cihazla:DDDD şimdi fifa 23 yüklüyorum. durumlar iyi gibi. abi 100 liradan "abyssus 2014" verdi... iyi mouse herhalde...
11050tl'ye aldım

kanka buraya sistemimi nasıl gireceğim ? babalar gibi sistem çektim. güldüm.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
geldim.... hemde cihazla:DDDD şimdi fifa 23 yüklüyorum. durumlar iyi gibi. abi 100 liradan "abyssus 2014" verdi... iyi mouse herhalde...
11050tl'ye aldım

kanka buraya sistemimi nasıl gireceğim ? babalar gibi sistem çektim. güldüm.
Öncelikle hayırlı güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim :D .Mouse çok eski o yüzden iyi olduğu söylenemez onu da satıcının dükkanından aldın sanırım fiyatı nedir? Sistemi girmek için sağ üstten profilinin üstüne bas "imza" yazan yerden giriyorsun

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Steamden aldım kanka, sende 23 var dimi ?
Birde ben standart aldım oynayabilir miyiz

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Steamden aldım kanka, sende 23 var dimi ?
Birde ben standart aldım oynayabilir miyiz
Benim de standart zaten ben alalı 1 hafta falan oldu zaten çok iyi değilim bu arada :( https://steamcommunity.com/profiles/76561198377539429/

Benim de standart zaten ben alalı 1 hafta falan oldu zaten çok iyi değilim bu arada :( https://steamcommunity.com/profiles/76561198377539429/
Standard ile diğerinin farkı diğer pakette ultimate team için ek bi şeyler veriyor alırken araştırmıştım ve almaya değmez

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
kullanıcı adın ne istek atayım oyuna girdiğimde

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka ben 360tl'ye kadar çıkarım soğutma işinde... biraz baktım da modellerde var.
Benim cihaza yeterli gelecek hangisi olur ? Birde bu cihazın hava verdiği alanı kapatmaması gerekiyor diye biliyorum. Not olsun.
hocam hava verdiği yerler arkada zaten attığım soğutucu işinizi görecektir bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Rampage,inca gibi markalardan çok daha iyidir,2 tane pervane olduğuna bakmayın büyük olduğu için etkili olacaktır. İçiniz rahat olsun

hocam hava verdiği yerler arkada zaten attığım soğutucu işinizi görecektir bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düşünüyorum. Rampage,inca gibi markalardan çok daha iyidir,2 tane pervane olduğuna bakmayın büyük olduğu için etkili olacaktır. İçiniz rahat olsun
fiyat da 306 tlden 349 olmuş kaçırdın 43 tllik indirimi :(

https://www.trendyol.com/deep-cool/...sb-notebook-sogutucu-dp-n214a5-upal-p-3247793 buradan alabilirsin

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

https://www.trendyol.com/deep-cool/...sb-notebook-sogutucu-dp-n214a5-upal-p-3247793 buradan alabilirsin
Kanka şimdi kulaklık alacağım da, bildiğin kulaklık var mı ?
Şuan kablosuz telefon kulaklıkları var kulakiçi... o işimi görüyor misalen. ama şarj sorunu var.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Yani normal kulaklık hocam.
Bilmiyorum ne tarz daha iyidir.
Biraz daha açar mısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri