- Tepki
- 1,874
Daha iyi.Birde hocam bu seçtiğimiz ekran kartı sistemin uzerindenkinden daha mı iyi neden seçtik acaba biz bunu
Daha iyi.Birde hocam bu seçtiğimiz ekran kartı sistemin uzerindenkinden daha mı iyi neden seçtik acaba biz bunu
Bu sistem belirttiğiniz oyunlar için 1080p de uzun süre gider. İleride 1080p için 3060Tİ falan takarsınız ama 2K da rahat RTX3070/3070Tİ da kullanılır.Hocam cidden çok karışık işler daha ucuz daha iyi muhtemelen markadan dolayı ama , bu arada mesela ileride bu sisteme 2060 3060 gibi ekran kartı takılabilir mi hocam geliştirmekten kastim nasıl geliştirebilirim, yada bu oynuyacagim oyunlar için ne kadar bir süre zarfında geliştirme ihtiyacı duyarım, ve son olarak bu sistemin yada ekran kartı islemci modelinin performansı testi varmıdır. Tekrardan çok teşekkür ederim vakit ayırdın![]()
Darboğaz yapmaması için max 3060/3060ti ye kadar yükseltme yapabilirisiniz. 3-4 yıl götürür diye dahmin ediyorum. Testler ;Hocam cidden çok karışık işler daha ucuz daha iyi muhtemelen markadan dolayı ama , bu arada mesela ileride bu sisteme 2060 3060 gibi ekran kartı takılabilir mi hocam geliştirmekten kastim nasıl geliştirebilirim, yada bu oynuyacagim oyunlar için ne kadar bir süre zarfında geliştirme ihtiyacı duyarım, ve son olarak bu sistemin yada ekran kartı islemci modelinin performansı testi varmıdır. Tekrardan çok teşekkür ederim vakit ayırdın![]()
Karar verdiğinizde haber verirmisiniz?Teşekkür ederim
Anakart 3200 destekliyor. Site güvenilir. Mağazası yok diye biliyorum.Hocam videoları daha izliyemedim izliyecegim. Birde bu sitenin güvenilirlik ve yeri nerede elden alabilir miyim kısmına bakacağım. Birde aklındaki soru 3200 değilde 3600 MHz ram bu anakart ve sisteme uyumlu mu fiyat farkı çok olduğu için mi seçilmemiş yoksa uyumsuz olduğu için mi bu hocam
İleride sistem yükseltirken bunun sıkıntısı çekilir mi hocam pekiAnakart 3200 destekliyor. Site güvenilir. Mağazası yok diye biliyorum.
Ne sıkıntısı? 3200mhz her ramı alabilirsiniz.İleride sistem yükseltirken bunun sıkıntısı çekilir mi hocam peki
İşlemcilerde i3 i9 vs bir şey yok . Önemli olan nesili , ve buda son nesil işlemci ve gayet iyi r5 5500 den daha iyi. İleride i5 12400f ile güncelleyebilirsiniz.Özellik olarak demek istedim ama simdi baktım birşey farketmiyor. İşlemci i3 ama idare eder bir işlemci gibi hocam değil mi
Hayırlı olsun.Arkadaşlar Sistem elime ulaştı Windows 10 deneme sürümü kurulmuş şuan için bir problem yok bakmam kontrol etmem vs gereken yerler var mı ? aklına takılan bir konu amd ekran kartı olmasına ragmen nvidia nın bazı suruculerı yuklenmıs denetim masasında sebebi nedir acaba