Merhaba arkadaşlar sistem topladım. ekran kartı : 5070ti, işlemci : ryzen 7 9700x. cs, delta, r6 ve valorant gibi oyunlar oynuyorum.
bu sizce alınır?
bu sizce alınır?
5070 ti 2k daha mantıklı bütçeniz nediröneriye açığım hocam, IPS panel değillmiymiş valla bende tam bakmadım hocam özür dilerim. ıps öneriniz varsa açığım, peki 1080p alsam sorun olur mu?
elinizdeki sistemle 1080p oynayacam diyorsanız alınır amaöneriye açığım hocam, IPS panel değillmiymiş valla bende tam bakmadım hocam özür dilerim. ıps öneriniz varsa açığım, peki 1080p alsam sorun olur mu?
Güzel
evey 240hz iyi duruyor peki arkadaşın attığı monitor sizce nasıl viewsnoc ?Güzel
Ben ağırlıklı olarak FPS oyunları oynayacağınızı dusunerekten 240 hz olsun diyerek 240 hz 2k attım
o kadar hard kasmıyorum ama evde laptop var 17inç monster i5 11.nesil 3050ti 4gb, bir zamanda sonra sıkıyor. şimdi yeni pc ve yeni monitor olunca daha hard oynayabilirim gibi geliyor. viewsonic 240 hz model olan aklıma yattı onu alabilirim.Oynadığınız oyunları ne amaçla oynuyorsunuz sistem gayet iyi hard rekabetçi oynuyorsanız 360hz almanız daha mantıklı olur bu sistemde 360 fps altına düşmez çünkü oyunlar