Öneri 10 Bin TL Bütçe Için Monitor Önerisi.

KS

SefaCebe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
öneriye açığım hocam, IPS panel değillmiymiş valla bende tam bakmadım hocam özür dilerim. ıps öneriniz varsa açığım, peki 1080p alsam sorun olur mu?

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
159
öneriye açığım hocam, IPS panel değillmiymiş valla bende tam bakmadım hocam özür dilerim. ıps öneriniz varsa açığım, peki 1080p alsam sorun olur mu?
elinizdeki sistemle 1080p oynayacam diyorsanız alınır ama
sistemin hakkı 2k

bütçeyi biraz yükseltebilirseniz bu ürünü alın

27'' ips panel 240 hz yükseklik ayarlı

bu arada bir çok kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit te var (bütçeyi artırma açısından yardımcı olabilir diyerekten yazıyorum)

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
377
Kullandıgımız Modellerden bır kac tanesını paylasayım hosunuza gıdenı degerlendırın 10k butce de bu cıhazlar ısınızı fazla fazla gorucektır. pıvot olmasına takılmayın monıotr ayakları ıle daha efektıf bır kullanım elde edebılırsınzı .

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oynadığınız oyunları ne amaçla oynuyorsunuz sistem gayet iyi hard rekabetçi oynuyorsanız 360hz almanız daha mantıklı olur bu sistemde 360 fps altına düşmez çünkü oyunlar

KS

SefaCebe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Oynadığınız oyunları ne amaçla oynuyorsunuz sistem gayet iyi hard rekabetçi oynuyorsanız 360hz almanız daha mantıklı olur bu sistemde 360 fps altına düşmez çünkü oyunlar
o kadar hard kasmıyorum ama evde laptop var 17inç monster i5 11.nesil 3050ti 4gb, bir zamanda sonra sıkıyor. şimdi yeni pc ve yeni monitor olunca daha hard oynayabilirim gibi geliyor. viewsonic 240 hz model olan aklıma yattı onu alabilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri