10 Bin TL bütçeli oyun ve yayın bilgisayarı

gencer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 Bin TL bütçeli valorant oynayabileceğim ve yayın yapabileceğim bir hazır kasa arıyorum önerileriniz varsa lütfen yardım eder misiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bilindik iyi bir firmadır sorun yok bu konuda. Pek çok yayıncı kanal zaten çalışıyor bu firma ile PC Hocası dahil.

yerlisiyim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Terenas1' Alıntı:

hocam admininde önerisine alternatif bende 11400F işlemcili GTX1660  ekran kartı ile bu ürünün sizin için uygun olabileceğini düşünüyorum, kolaylıklar dilerim.

WalkerCyborgCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@ugur.gozaydin ve @Terenas1 önerdiği sistemler gayet başarılı. Her iki sistemde de özetle i5 10400F işlemci bulunurken @Terenas1 önerdiği sistem tam bir f/p model olmuş. Ancak ekran kartı yüksek olsun dersen RTX2060 ekran kartlı @ugur.gozaydin önerdiği modele yönelebilirsin. Ama her iki sistemde gayet işini görecek bir sistem. 10K bütçeyi geçmeyi düşünmüyorsan @Terenas1 in önerdiği GTX1660 ekran kartlı sistem önereceğim sistem olur. Diğer bir kaç kullanıcı da zaten destek vermiş. :)

caglar1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

bogota

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur'un önerdiği sistem de gayet başarılı. Keza Terenas'ın önerdiği sistem de güzel. Çok kafa karıştırmadan 2 sistem arasında karar vermen mantıklı olacaktır.

Seravdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar yorumları inceledim güzel ürünler önerilmiş bence fiyat performans düzeylerine bakarak seçim yapılabilir. Emeğinize sağlık yorumlayanlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri