Merhabalar iyi günler telefon almak istiyorum oyun oynamayacağım telefonda kamerası iyi olsun güzel ve hoş bir şey almak istiyorum.
vivo markasını pek bilmiyorum da benim için kamera ve ekran çözünürlüğü lazım 120 fps yeter kamerada 100 mp olsun xiaomi mi 11t ile xiaomi redmi note 11 pro arasında kaldım.Vivo V21 5G - 8GB RAM + 128GB ROM - 8.249 TL - Kamerası başarılıdır.
Eğer +1K kadar çıkarsanız maksimumda Xiaomi Mi 11T alınabilir oda iyidir.
aklımda güzel yer bıraktı düşünüyorum almayı![]()
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB 6 GB RAM Yıldız Mavisi Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB 6 GB RAM Yıldız Mavisi Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vivo ve Oppo aynı grup şirketleridir. Yani markayı Oppo gibi düşünün. Oppo, OnePlus, Realme ve Vivo aynı grup şirketler.vivo markasını pek bilmiyorum da benim için kamera ve ekran çözünürlüğü lazım 120 fps yeter kamerada 100 mp olsun xiaomi mi 11t ile xiaomi redmi note 11 pro arasında kaldım.
şuan vivo baktım kamera güzelmiş ön yargıla yaklaştımVivo ve Oppo aynı grup şirketleridir. Yani markayı Oppo gibi düşünün.
xiamoi 11 t den daha iyimişVivo ve Oppo aynı grup şirketleridir. Yani markayı Oppo gibi düşünün. Oppo, OnePlus, Realme ve Vivo aynı grup şirketler.
Özellikle kamerası iyi olsun dediğiniz için önerdim. Marka kötü değil üründe kamera olarak tatmin eder.xiamoi 11 t den daha iyimiş
evet zaten oyun filan oynamayacağım hiç almışken iyi kameralı alayim diyorum 90hz yeterli gibi sanki 120 hz daha iyi olur ama çok fark yok gibi aralarındaÖzellikle kamerası iyi olsun dediğiniz için önerdim. Marka kötü değil üründe kamera olarak tatmin eder.
ben de öyle düşünüyorum. şuan vivo sevdim istediğim tarzda aklımda xiaomi 11 t var onu da alabilirim ikisi arasında 11t daha iyi değil mi60Hz üzeri her türlü hissedilir. Bence 120Hz aramaya gerek yok.
Tamamdır teşekkür ederim aklımda vivo kaldı şuanKameraya bir şey diyemem o kişisel.
Donanım olarak evet Mi 11T daha donanımlı ama aradaki fark fiyattan dolayı. 8250 TL Vivo ama Mi 11T 11 TL bandında.
Bir de ben biraz araştırdım farklı yerlerde bir de bunları önerdiler. Samsung Galaxy A73-s21fe-s20 peki bunlar arasında 11 TL bandında 11T mi iyi olur yoksa bunların aralarındakiler mi pek çözemedim.Kameraya bir şey diyemem o kişisel.
Donanım olarak evet Mi 11T daha donanımlı ama aradaki fark fiyattan dolayı. 8250 TL Vivo ama Mi 11T 11 TL bandında.
S21FE Snapdragon işlemcili versiyonu ülkemizde yok Exynos önermem. S20 modeli 13.000 TL üzerinde satılıyor bütçenizi çok aşıyor. Samsung A73 özellik olarak iyi bir telefon, Vivo 21 ve Mi 11T cihazlarına alternatif düşünülebilir ama Samsung markasında A serisi bir cihaza 10K+ para vermek insanı cidden sıkıyor.Bir de ben biraz araştırdım farklı yerlerde bir de bunları önerdiler. Samsung Galaxy A73-s21fe-s20 peki bunlar arasında 11 TL bandında 11T mi iyi olur yoksa bunların aralarındakiler mi pek çözemedim.
Kısacası Mi11 T işimi çok rahat görür değil miS21FE Snapdragon işlemcili versiyonu ülkemizde yok Exynos önermem. S20 modeli 13.000 TL üzerinde satılıyor bütçenizi çok aşıyor. Samsung A73 özellik olarak iyi bir telefon, Vivo 21 ve Mi 11T cihazlarına alternatif düşünülebilir ama Samsung markasında A serisi bir cihaza 10K+ para vermek insanı cidden sıkıyor.
Tamamdır teşekkür ederim şuan baktım ve istediğim türden. Zaten oyun oynamayacağım kamerası da iyiMi 11T ürün olarak oldukça dolu bir cihaz ve kamerası sizi tatmin ettiyse ki kriteriniz oydu o yüzden söylüyorum bunu tercih edilebilir evet.
Peki s21fe alınır mı 12 Bin TL ye pekiMi 11T ürün olarak oldukça dolu bir cihaz ve kamerası sizi tatmin ettiyse ki kriteriniz oydu o yüzden söylüyorum bunu tercih edilebilir evet.