O zehirli oku ben atayım hocam, o fiyatlara 2.el iPhone 11 düşünmez misiniz 
Snapdragon işlemci yoksa ki yok önermem.Peki s21fe alınır mı 12 Bin TL ye peki
2. el pek almak istemiyorum ya sıfır alayim zaten düzgün kullanıyorum uzun ömürlü iyi olur iphone 11 pek fazla sevmiyorum iyi telefon ama 60hz ve yeni güncelleme almıyor diye biliyorum şuan note 8 kullanıyorum o yüzden daha iyi bir şey almak isterim.O zehirli oku ben atayım hocam, o fiyatlara 2.el iPhone 11 düşünmez misiniz![]()
Anladım o zaman Mİ11 T alacağım sanırımSnapdragon işlemci yoksa ki yok önermem.
Tercih sizin hocam fotoğraf konusunda beni etkilemeyi başardı açıkçası, güncelleme desteği kesilmedi diye biliyorum ama güncel iyi modeller de var2. el pek almak istemiyorum ya sıfır alayim zaten düzgün kullanıyorum uzun ömürlü iyi olur iphone 11 pek fazla sevmiyorum iyi telefon ama 60hz ve yeni güncelleme almıyor diye biliyorum şuan note 8 kullanıyorum o yüzden daha iyi bir şey almak isterim.
2. ellere pek güvenemiyorum da o yüzden. Ama arakdaşım aldı kamerası zaten güzel beğendim ama şuan ki fiyat biraz fazla alacağımdan o yüzdenTercih sizin hocam fotoğraf konusunda beni etkilemeyi başardı açıkçası, güncelleme desteği kesilmedi diye biliyorum ama güncel iyi modeller de var
Ona saygı duyarım hocam dediğiniz gibi çok yüksek sıfır fiyatları, bende değer kaybı olmaması, stabil olması sebebiyle yöneldim biraz bakalım2. ellere pek güvenemiyorum da o yüzden. Ama arakdaşım aldı kamerası zaten güzel beğendim ama şuan ki fiyat biraz fazla alacağımdan o yüzden
Eğer fiyat düşük olsaydı ben de alabilirdim hatta aklıma ilk gelen telefon oydu ama fiyata baktığım vakit içim burkuldu birazOna saygı duyarım hocam dediğiniz gibi çok yüksek sıfır fiyatları, bende değer kaybı olmaması, stabil olması sebebiyle yöneldim biraz bakalım
Gerçekten fazla hocam ben de sizinkine benzer bir bütçe ayırdım yaklaşık 11 k falan. 2.el kovaliyorum 2 haftadır ama yaşadığım şehirden kaynaklı biraz vakit alacak içime sinen bir ürün almam. Sıfır fiyatları 14-15 olmuş içler acısıEğer fiyat düşük olsaydı ben de alabilirdim hatta aklıma ilk gelen telefon oydu ama fiyata baktığım vakit içim burkuldu biraz
Peki mi11t deki MediaTek Dimensity 1200 (MT6893) işlemci dediğiniz snapdragon ile çok fark yok değilmi biraz baktım da hemen hemen aynı snapdragon bir tık daha iyi sadeceSnapdragon işlemci yoksa ki yok önermem.
Arkadaşım 8000 Bin tl ye kaçak yoldan almıştı ama faturası filan yok ben güvenemiyorumGerçekten fazla hocam ben de sizinkine benzer bir bütçe ayırdım yaklaşık 11 k falan. 2.el kovaliyorum 2 haftadır ama yaşadığım şehirden kaynaklı biraz vakit alacak içime sinen bir ürün almam. Sıfır fiyatları 14-15 olmuş içler acısı
Ben de bulaşmadim yurtdışı veya kaçak ürün işine hocam. Gelecekte ne sorun çıkaracağı belli olmazArkadaşım 8000 Bin tl ye kaçak yoldan almıştı ama faturası filan yok ben güvenemiyorum![]()
Anladım biraz daha baktım en son olarak m11t de karar kıldım. Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkkürlerMediaTek markasının Dimensity işlemci ailesi çok başarılıdır. Snapdragon işlemcilerinin gerçek rakibi diyebiliriz. Sorun yok yani işlemcide.
Soracağım konu kalmadı teşekkür ederim.Net kararınız ise konuyu kapatalım, yok daha soracaklarım olur derseniz aktif kalsın?