Çözüldü 10 bin TL ye kadar telefon öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
O zehirli oku ben atayım hocam, o fiyatlara 2.el iPhone 11 düşünmez misiniz :)

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
O zehirli oku ben atayım hocam, o fiyatlara 2.el iPhone 11 düşünmez misiniz :)
2. el pek almak istemiyorum ya sıfır alayim zaten düzgün kullanıyorum uzun ömürlü iyi olur iphone 11 pek fazla sevmiyorum iyi telefon ama 60hz ve yeni güncelleme almıyor diye biliyorum şuan note 8 kullanıyorum o yüzden daha iyi bir şey almak isterim.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
2. el pek almak istemiyorum ya sıfır alayim zaten düzgün kullanıyorum uzun ömürlü iyi olur iphone 11 pek fazla sevmiyorum iyi telefon ama 60hz ve yeni güncelleme almıyor diye biliyorum şuan note 8 kullanıyorum o yüzden daha iyi bir şey almak isterim.
Tercih sizin hocam fotoğraf konusunda beni etkilemeyi başardı açıkçası, güncelleme desteği kesilmedi diye biliyorum ama güncel iyi modeller de var

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tercih sizin hocam fotoğraf konusunda beni etkilemeyi başardı açıkçası, güncelleme desteği kesilmedi diye biliyorum ama güncel iyi modeller de var
2. ellere pek güvenemiyorum da o yüzden. Ama arakdaşım aldı kamerası zaten güzel beğendim ama şuan ki fiyat biraz fazla alacağımdan o yüzden

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
2. ellere pek güvenemiyorum da o yüzden. Ama arakdaşım aldı kamerası zaten güzel beğendim ama şuan ki fiyat biraz fazla alacağımdan o yüzden
Ona saygı duyarım hocam dediğiniz gibi çok yüksek sıfır fiyatları, bende değer kaybı olmaması, stabil olması sebebiyle yöneldim biraz bakalım

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ona saygı duyarım hocam dediğiniz gibi çok yüksek sıfır fiyatları, bende değer kaybı olmaması, stabil olması sebebiyle yöneldim biraz bakalım
Eğer fiyat düşük olsaydı ben de alabilirdim hatta aklıma ilk gelen telefon oydu ama fiyata baktığım vakit içim burkuldu biraz

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Eğer fiyat düşük olsaydı ben de alabilirdim hatta aklıma ilk gelen telefon oydu ama fiyata baktığım vakit içim burkuldu biraz
Gerçekten fazla hocam ben de sizinkine benzer bir bütçe ayırdım yaklaşık 11 k falan. 2.el kovaliyorum 2 haftadır ama yaşadığım şehirden kaynaklı biraz vakit alacak içime sinen bir ürün almam. Sıfır fiyatları 14-15 olmuş içler acısı

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gerçekten fazla hocam ben de sizinkine benzer bir bütçe ayırdım yaklaşık 11 k falan. 2.el kovaliyorum 2 haftadır ama yaşadığım şehirden kaynaklı biraz vakit alacak içime sinen bir ürün almam. Sıfır fiyatları 14-15 olmuş içler acısı
Arkadaşım 8000 Bin tl ye kaçak yoldan almıştı ama faturası filan yok ben güvenemiyorum :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MediaTek markasının Dimensity işlemci ailesi çok başarılıdır. Snapdragon işlemcilerinin gerçek rakibi diyebiliriz. Sorun yok yani işlemcide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri