- Tepki
- 2
Asus tuf rx 6800 16 GB
Garantisi yeni bitti
Alınırsa nasıl bir sistem dizerim bu karta
Garantisi yeni bitti
selam muhammet ikinci elden mininmum düzeyde bu kartı besleyecek ryzen 5600 veya denginde bir işlemci alman gerek anakart ram vs zaten 20 bine yakın bı para tutar dıye dusunuyorum. bunları gecelim asıl daha önemli bir konu var. ülkemizde 2. el sitesi al satçılar ile doldu taştı fiyatlar internet sitelerine falan yakın oluyor benim düşüncem zamlar gelmeden bütcen hazırsa sıfır pc almandan yana. illa 2. ele yöneleceksen yaşadığın şehri söylersen fırsat buldukca yardımcı olmaya calısırım ilanlara bakar paylaşırım senınle. iyi geceler.Asus tuf rx 6800 16 GB
Garantisi yeni bitti
selam muhammet ikinci elden mininmum düzeyde bu kartı besleyecek ryzen 5600 veya denginde bir işlemci alman gerek anakart ram vs zaten 20 bine yakın bı para tutar dıye dusunuyorum. bunları gecelim asıl daha önemli bir konu var. ülkemizde 2. el sitesi al satçılar ile doldu taştı fiyatlar internet sitelerine falan yakın oluyor benim düşüncem zamlar gelmeden bütcen hazırsa sıfır pc almandan yana. illa 2. ele yöneleceksen yaşadığın şehri söylersen fırsat buldukca yardımcı olmaya calısırım ilanlara bakar paylaşırım senınle. iyi geceler.
Sıvı soğutma ve güç kaynağı kaliteli değil. Alıyorken iyi ürün almanızı tavsiye ederim.
Xfx Swft Rx 6800 16 GB ( 1 yıl garanti )
Ryzen 5 5600X işlemci ( 2 yıl garanti )
GameBooster Nitro 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu ( 2 yıl garanti )
3 Adet Coolmoon Kristal Elmas rgb Fan
Gigabayt A520m H Anakart ( 1,5 yıl garanti )
Kioxia Exceria G2 1TB M2 SSD ( 1.5 yıl garanti )
Goodram Irdm RGB (2x8) 16 GB 3600 MHz RAM ( 2 yıl garanti )
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH BEYAZ KASA + KUMANDALI KONTROLCÜ
Power Boost Furry 750 watt PSU
Teşekkür ederim hocam bu alınırmı 18500 18e indiricem inerse
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/ryzen-5-5600-msi-gaming-z-trio-rx-6800-sistem-20811-tl.57456/ kacırma kardesim bosuna 2. ele para verme derim umarım görür alırsın.
Xfx Swft Rx 6800 16 GB ( 1 yıl garanti )
Ryzen 5 5600X işlemci ( 2 yıl garanti )
GameBooster Nitro 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu ( 2 yıl garanti )
3 Adet Coolmoon Kristal Elmas rgb Fan
Gigabayt A520m H Anakart ( 1,5 yıl garanti )
Kioxia Exceria G2 1TB M2 SSD ( 1.5 yıl garanti )
Goodram Irdm RGB (2x8) 16 GB 3600 MHz RAM ( 2 yıl garanti )
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH BEYAZ KASA + KUMANDALI KONTROLCÜ
Power Boost Furry 750 watt PSU
Teşekkür ederim hocam bu alınırmı 18500 18e indiricem inerse
alınmaz sahsenAsus tuf rx 6800 16 GB
Garantisi yeni bitti
Ekran kartı ıkıncı elden ortalama 7-8 tl o yuzden 10k cok pahalı helekı garantısız bır kart ıcın. bu sısteme baabılırısnız yada bu sısteme bakmanızı oneırırm.Asus tuf rx 6800 16 GB
Garantisi yeni bitti