1000 TL Civarı Kablosuz Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi akşamlar arkadaşlar,  Masaüstü Pc için 1000 TL civarı kablosuz kulaklık alacağım, (kulaküstü) önerilerinizi bekliyorum. Genelde oyun için kullanacağım ,hem hikaye hem Cs Go vs. Gibi oyunlar oynuyorum ..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 1000 TL Civarı Kablosuz Kulaklık Önerisi

Önerinizi yapacağım.

1. Steelseries Arctis 1 - 1.129 TL - PS5 versiyonu ama PC uyumlu.
  2. HyperX Cloud Flight HX-HSCF-BK-AM Wireless - 1.393 TL
Bu 2 ürünü önerebilirim. Piyasada adam gibi kablosuz oyuncu kulaklığı yok gibi bir şey. Bunlar dışında birde ASUS TUF H1 ve H3 var ama H3 üründe hatırı sayılır bir kitle bazı ciddi sorunlar belirtmiş yerli/yabancı kaynaklarda. H1 ürünüyse çok giriş seviyesi SS ürününü alın daha iyi H1 alacağınıza. Ben olsam HyperX alırdım. 

Bütçenizi 1500-2000 TL arasına çıkartmazsanız başka önerebileceğim ürün yok. oyun için.

KS

Ahmet B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 1000 TL Civarı Kablosuz Kulaklık Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım.

1. Steelseries Arctis 1 - 1.129 TL - PS5 versiyonu ama PC uyumlu.
  2. HyperX Cloud Flight HX-HSCF-BK-AM Wireless - 1.393 TL
Bu 2 ürünü önerebilirim. Piyasada adam gibi kablosuz oyuncu kulaklığı yok gibi bir şey. Bunlar dışında birde ASUS TUF H1 ve H3 var ama H3 üründe hatırı sayılır bir kitle bazı ciddi sorunlar belirtmiş yerli/yabancı kaynaklarda. H1 ürünüyse çok giriş seviyesi SS ürününü alın daha iyi H1 alacağınıza. Ben olsam HyperX alırdım. 

Bütçenizi 1500-2000 TL arasına çıkartmazsanız başka önerebileceğim ürün yok. oyun için.

Teşekkür ederim , açıkçası çok fazla süre oynamadığım için fazla para vermek istemedim ama bir kaç tane o aralıkta ürün önerebilirseniz ,aradaki farka değecek ise onu alırım problem değil

ekocaturk18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Hocam ben de bi öneride bulunayım. G533 eski bi kulaklık ama benim tanıdığım kullanıyor. Gerçek 7.1 kulaklık aynı zamanda pedleri deri değil terleme yapmıyor. Fiyatı 1400 civarına bulunabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Logitech G433 ve 733 yeni modelleri pek başarılı değiller. Bu G533 eski ama iş görür ancak ben HyperX Cloud Flight , Corsair HS70 Pro ve JLB 600 yerine tercih etmezdim.

KS

Ahmet B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Teşekkür ederim arkadaşlar , Öneriler arasında Corsair Hs70 Pro ya karar verdim .Son olarak Gigabyte B550 M S2H anakart var , ayrıca bir ses kartı almam gerekir mi yoksa tümleşik kart yeterli mi ? Ve kulaklık sürücüsü ve Corsair İcue dışında ekstra faydalı olacak bir yazılım var mı yüklemem gereken @"ugur.gozaydin"  ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Kulaklığın kendi ses kartı var. Ufak bir not düşeyim USB ara yüzü ile bağlanan bir ses cihazı kendi ses kartını kullanır.

Kulaklık ayarları için iCUE yazılımını kurmanız gerekiyor.

KS

Ahmet B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 1000 TL Civarı Kablosuz Kulaklık Önerisi

ekocaturk18' Alıntı:
Hocam ben de bi öneride bulunayım. G533 eski bi kulaklık ama benim tanıdığım kullanıyor. Gerçek 7.1 kulaklık aynı zamanda pedleri deri değil terleme yapmıyor. Fiyatı 1400 civarına bulunabilir.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklığın kendi ses kartı var. Ufak bir not düşeyim USB ara yüzü ile bağlanan bir ses cihazı kendi ses kartını kullanır.

Kulaklık ayarları için iCUE yazılımını kurmanız gerekiyor.
Tamamdır teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri