1000 TL Klavye Öneri (17 Ağustos 2022)

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Artıları, eksileri şeklinde yazarsanız net bir karar verip sipariş vermek istiyorum artık.
Benim önerim XPG Summoner bu hafta içinde Red switchi çıkacak takip etmeniz. Asus K3 indirimdeyken 1.069 TL idi yine XPG Summoner Red Switch bekledim ve sonunda sipariş ettim gaming gene de sorduğumda bu hafta geleceğini söylemişti isterseniz onu bekleyin 1.259 TLye alın K3den daha iyi. Klavye stoğunun ne zaman geleceğini müşteri temsilcisine sorabilirsiniz, zam olacak mı diye de sorun.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Benim önerim XPG Summoner bu hafta içinde Red switchi çıkacak takip etmeniz. Asus K3 indirimdeyken 1.069 TL idi yine XPG Summoner Red Switch bekledim ve sonunda sipariş ettim gaming gene de sorduğumda bu hafta geleceğini söylemişti isterseniz onu bekleyin 1.259 TLye alın K3den daha iyi. Klavye stoğunun ne zaman geleceğini müşteri temsilcisine sorabilirsiniz, zam olacak mı diye de sorun.
Bekleyelim cumayi..

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Son düzenleme:

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Eline sağlık kardeşim bekleyelim hep beraber.
Düşündüğüm gibi stok geldiğinden ve bittiğinden değilmiş olay veri girişinde sıkıntı yaşanmış. Cevap gelince düzenleyerek eklerim.
Edit: Cevap geldi şimdi, bugün yetkilileri telefondan arayacakmış.
Ekran görüntüsü 2022-08-18 113918.png

Son düzenleme:

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Beni aradılar ve net bir şekilde cevap verdiler, "haftaya Cumaya kadar kesin bir şekilde mağazamızda satışa sunulacak" dediler. Eğer beklerim diyorsan sıkıntı yok yoksa farklı alternatiflere bak, benim tavsiyem biraz daha beklemen olur çünkü bu sefer net konuştular. Gaming gen benim siparişim gecikti diye paranın belli bir bölümünü de karşılayarak jest yaptı mesela güvenilir ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma büyük ihtimal XPG tarafından bir sıkıntı çıkıp konu uzamıştır. Şimdi en azından en geç tarihi biliyorsunuz karar sizin.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Beni aradılar ve net bir şekilde cevap verdiler, "haftaya Cumaya kadar kesin bir şekilde mağazamızda satışa sunulacak" dediler. Eğer beklerim diyorsan sıkıntı yok yoksa farklı alternatiflere bak, benim tavsiyem biraz daha beklemen olur çünkü bu sefer net konuştular. Gaming gen benim siparişim gecikti diye paranın belli bir bölümünü de karşılayarak jest yaptı mesela güvenilir ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma büyük ihtimal XPG tarafından bir sıkıntı çıkıp konu uzamıştır. Şimdi en azından en geç tarihi biliyorsunuz karar sizin.
Beklerim beklerimde ben bu ürünü hiç araştırmadım niye bu kadar bekliyoruz efsane ötesi bir ürün mü?

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Beklerim beklerimde ben bu ürünü hiç araştırmadım niye bu kadar bekliyoruz efsane ötesi bir ürün mü?
1600 TLye kadar en iyi klavye deniyor kalitesi ve rahat bilek desteğiyle övülüyor ben diğer klavyeleri de bu bütçeye kadar araştırdım hepsinde bir şikayet vardı bunda çok az şikayet vardı, tam bir f/p ürününe benziyor, piyasada sıfır red switch kalmadı diye sahibindende 1.200 TLye satıyorlardı, İncehesap cuma gecesi indirimiyle 1.289 TLye mi ne indirmişti hemen herkes kapmıştı sonra 2.200 TL gibi fiyata dönüştü ve bu fiyatta bile bir ay sonra stoğu tükendi gözüküyor, bu ürünün red switchi 1.259 TLye bulunmaz nimet.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri