KS
- Tepki
- 40
- Konu Sahibi
Tuf k3 hakkında zibilyon tane kötü yorum okudum 
Benim önerim XPG Summoner bu hafta içinde Red switchi çıkacak takip etmeniz. Asus K3 indirimdeyken 1.069 TL idi yine XPG Summoner Red Switch bekledim ve sonunda sipariş ettim gaming gene de sorduğumda bu hafta geleceğini söylemişti isterseniz onu bekleyin 1.259 TLye alın K3den daha iyi. Klavye stoğunun ne zaman geleceğini müşteri temsilcisine sorabilirsiniz, zam olacak mı diye de sorun.Artıları, eksileri şeklinde yazarsanız net bir karar verip sipariş vermek istiyorum artık.
Bekleyelim cumayi..Benim önerim XPG Summoner bu hafta içinde Red switchi çıkacak takip etmeniz. Asus K3 indirimdeyken 1.069 TL idi yine XPG Summoner Red Switch bekledim ve sonunda sipariş ettim gaming gene de sorduğumda bu hafta geleceğini söylemişti isterseniz onu bekleyin 1.259 TLye alın K3den daha iyi. Klavye stoğunun ne zaman geleceğini müşteri temsilcisine sorabilirsiniz, zam olacak mı diye de sorun.
Stoğa geldi al hemen https://www.gaming.gen.tr/urun/1882...kanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5a-bkctr/Bekleyelim cumayi..
La hemen bitmiş(az stok mu aldılar anlamadım) isterseniz müşteri temsilcisine sorun canlı destekten ne zaman gelir diye.Her neyse yine de bu hafta sonunu beklemetkte fayda var hocam belki de yazılımsal bir hatadır ve stokta gözükmüştür çünkü stoğa gelse sabah hemen bitmez bence.
Ohooo o saatte nöbet çıkışımdı hiç bakmadım telefona vallahi.
Yine Cuma kontrol edicem bu kadar az stok gelmemiştir herhalde.Ohooo o saatte nöbet çıkışımdı hiç bakmadım telefona vallahi.
Eline sağlık kardeşim bekleyelim hep beraber.Yine Cuma kontrol edicem bu kadar az stok gelmemiştir herhalde.
Düşündüğüm gibi stok geldiğinden ve bittiğinden değilmiş olay veri girişinde sıkıntı yaşanmış. Cevap gelince düzenleyerek eklerim.Eline sağlık kardeşim bekleyelim hep beraber.
Beklerim beklerimde ben bu ürünü hiç araştırmadım niye bu kadar bekliyoruz efsane ötesi bir ürün mü?Beni aradılar ve net bir şekilde cevap verdiler, "haftaya Cumaya kadar kesin bir şekilde mağazamızda satışa sunulacak" dediler. Eğer beklerim diyorsan sıkıntı yok yoksa farklı alternatiflere bak, benim tavsiyem biraz daha beklemen olur çünkü bu sefer net konuştular. Gaming gen benim siparişim gecikti diye paranın belli bir bölümünü de karşılayarak jest yaptı mesela güvenilir ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma büyük ihtimal XPG tarafından bir sıkıntı çıkıp konu uzamıştır. Şimdi en azından en geç tarihi biliyorsunuz karar sizin.
1600 TLye kadar en iyi klavye deniyor kalitesi ve rahat bilek desteğiyle övülüyor ben diğer klavyeleri de bu bütçeye kadar araştırdım hepsinde bir şikayet vardı bunda çok az şikayet vardı, tam bir f/p ürününe benziyor, piyasada sıfır red switch kalmadı diye sahibindende 1.200 TLye satıyorlardı, İncehesap cuma gecesi indirimiyle 1.289 TLye mi ne indirmişti hemen herkes kapmıştı sonra 2.200 TL gibi fiyata dönüştü ve bu fiyatta bile bir ay sonra stoğu tükendi gözüküyor, bu ürünün red switchi 1.259 TLye bulunmaz nimet.Beklerim beklerimde ben bu ürünü hiç araştırmadım niye bu kadar bekliyoruz efsane ötesi bir ürün mü?