Merhabalar,950 1000 tl bütcem var kulaklık önerir misiniz? küsüratı veririm 1030 filan ise max 1050-1060 fln olabilir küsürata göre. Önerinizi bekliyorum aklimda arctics 3 var başka öneri olursa sevinirim.
bende ona bakıyordum zaten başka bakmıyorum ama hani başka önerisi olan olur diye açtım teşekkür ederim.Bence Arctis 3 güzel. Ben olsam başka kulaklık bakmazdım.
teşekkürlerBu bütçede S.S alınabilir.
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede S.S alınabilir.
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam arctics 3 bakıyorum ama forumlarda çoğu arkadaş arctis 3 ün ses kalitesi düşük,kötü gibi yorumlar yapıyor blackshark v2x mi iyidir arctics 3 mü sizce yoksa başka bir seçeneğim var mıdır?Bence Arctis 3 güzel. Ben olsam başka kulaklık bakmazdım.