1000 TL ye kadar Oyuncu kulaklığı önerisi.

karakis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar
1000TL Civarı bütçem var genelde fps oyunları oynuyorum. Call of Duty Warzone ve Battlefield gibi. Bu oyunlara uygun kulaklık arıyorum.​
Kablolu kablosuz olması önemli değil. RGB olması, ışıklı,  çok tuşlu havalı tasarımlı vs. olması hiç mi hiç umurumda değil tamamen sağlamlık ve fiziksel kalite önemli benim için.​
Önerilere açığım görece taşınabilir olması (çantaya koyabilmek açısından) iyi olur

KS

karakis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cloud 2 artık eski bir ürün(2015 yanlış hatırlamıyorsam çıkışı). Performansı hala ortalamanın üzerinde ama çok piyasada o performansı artık çin malı bazı ürünler bile karşılıyorlar. Size tavsiyem 1-2-3 bu 3 üründen birisini alın Cloud 2 yerine.

Logitech ürününü özellikle soruyorsanız başta mikrofonu ve gelişmiş yazılım desteği ile oldukça başarılı ses profili olan bir kulaklıktır. Bu ilk 3 üründen 2 ve 3 numarayı bizzat denemişliğim var ki ikisi de çok çok iyi ses dizaynlarına sahipler. 1 numarayı bir türlü deneyemedim ama yabancı kaynak incelemelerine bakarsanız oyun ve genel kullanım odaklı oldukça başarılı bir ürün olduğunu görürsünüz.

KS

karakis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cloud 2 artık eski bir ürün(2015 yanlış hatırlamıyorsam çıkışı). Performansı hala ortalamanın üzerinde ama çok piyasada o performansı artık çin malı bazı ürünler bile karşılıyorlar. Size tavsiyem 1-2-3 bu 3 üründen birisini alın Cloud 2 yerine.

Logitech ürününü özellikle soruyorsanız başta mikrofonu ve gelişmiş yazılım desteği ile oldukça başarılı ses profili olan bir kulaklıktır. Bu ilk 3 üründen 2 ve 3 numarayı bizzat denemişliğim var ki ikisi de çok çok iyi ses dizaynlarına sahipler. 1 numarayı bir türlü deneyemedim ama yabancı kaynak incelemelerine bakarsanız oyun ve genel kullanım odaklı oldukça başarılı bir ürün olduğunu görürsünüz.

Hocam yazılım ile iyileşen ürünler bir süre sonra üzüyor diye düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Piyasada USB ile bağlanan tüm kulaklıklar yazılım desteği ile bir şeyler sunuyor. Size yazılım iyi dedim siz yanlış anladınız bence. Kötü bir yazılım olmasından iyidir bu durum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri