Öneri 1000 Tl'ye Kadar Mouse Önerisi

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
18.8-9 cm ve Palm tutuş için DA V2, Viper ve Basilisk V3 haricinde öneriniz olur mu? Daha uygun fiyata farklı tavsiyeleriniz varsa da olur, elime uygun olması önemli olan. Sadece delikli yapıda olmasın yeterli.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kablosuz olması açısından mı öneriyorsunuz hocam? Kalite olarak kablolular daha mantıklıysa çok farketmez o kadar verdikten sonra 100 TL daha vermek de. Bir de içlerinden açıkçası hissiyatı en güzel olan Viper olduğu için o tarz var mıdır öneriniz onu sorayım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Kablosuz olması açısından mı öneriyorsunuz hocam? Kalite olarak kablolular daha mantıklıysa çok farketmez o kadar verdikten sonra 100 TL daha vermek de. Bir de içlerinden açıkçası hissiyatı en güzel olan Viper olduğu için o tarz var mıdır öneriniz onu sorayım.
razer balilisk X kaliteli bir mouse konforlu ve yazılımdada baya sey mevcut

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu tutuş için önerilen bir mouse olarak bildiğimden paylaştım. Kablosuz ne kadar iyi olsa da kablolu ile aynı olamaz.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
razer balilisk X kaliteli bir mouse konforlu ve yazılımdada baya sey mevcut
Bu tutuş için önerilen bir mouse olarak bildiğimden paylaştım. Kablosuz ne kadar iyi olsa da kablolu ile aynı olamaz.
Peki Endgame Gear XM1R ile ilgili bilginiz var mıdır? Açıkçası onu almayı düşünüyordum ama palm için uygun değil denmiş ondan dolayı bu seçeneklere döndüm diyebilirim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Peki Endgame Gear XM1R ile ilgili bilginiz var mıdır? Açıkçası onu almayı düşünüyordum ama palm için uygun değil denmiş ondan dolayı bu seçeneklere döndüm diyebilirim.
arastırdım acıkcası endgame razer viper miniye denk gibi i razer balilisk x daha iyi gibime geldi sizin tercihiniz

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
arastırdım acıkcası endgame razer viper miniye denk gibi i razer balilisk x daha iyi gibime geldi sizin tercihiniz
Ne açıdan hocam mesela? Çünkü baktığım kadarıyla DA V2 ile falan karşılaştırılıp sensör dışında daha çok beğenilen bir mouse gibi gördüm. O da V2 de 650 IPS iken bunda 400 IPS'miş sanırım ki o da çok çok önemli olur mu bilmiyorum.

KS

Ardu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sensörü çok kaliteli bir ürün
Doğrudur valla şu an hangisini alırsam alayım bayağı bir kademe atlayacağım için sanırım hangisi olsa farkettirir kendisini. Sensör olarak belli bir kademeden sonra farketmek de pek kolay olmuyor deniyor. Tabii deneyimlemediğim için kullanıp sadece okuduğum kadarıyla biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri