1080p30FPSMaksimum bütçe 1000 TL'dir. Yurt dışı ya da 2.el de olur. Yayıncılık ve Zoom görüşmelerinde kullanacağım. 1080p 60 fps ve AF özelliği olursa daha iyi olur.
bu bütçemi aşıyor![]()
logitech C615 Hd Mikrofonlu Webcam 960-001056 - Fiyatı, Yorumları
logitech C615 Hd Mikrofonlu Webcam 960-001056 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu görmüştüm ama görüntü kalitesi nasıldır bilemedim. Birde AF özelliği yok galiba o sorun olur mu?1080p30FPS
![]()
ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 2.629,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İncelemeleri izlenip alınabilir.bu bütçemi aşıyor
bunu görmüştüm ama görüntü kalitesi nasıldır bilemedim. Birde AF özelliği yok galiba o sorun olur mu?
bu bütçemi aşıyor
bunu görmüştüm ama görüntü kalitesi nasıldır bilemedim. Birde AF özelliği yok galiba o sorun olur mu?
Dolapta Logi C920 Pro var 1300 e biraz zorlayıp onu mu alsam yoksa viewsonic yada monster pusat webcam da olabilir mi ?1080p30FPS
![]()
ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VB-CAM-001 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 2.629,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç bir yayıncının kullandığını göremedim şahsen de marka olarak beğenmiyorum diğer 2 ürünün testleri izlenip alınabilir.monster pusat webcam
logitec c920 pro ile viewsonic arasında iki kat fiyat farkı var değer mi acaba ikiside iyi markalar karar veremedim öyle oluncaHiç bir yayıncının kullandığını göremedim şahsen de marka olarak beğenmiyorum diğer 2 ürünün testleri izlenip alınabilir.
Bi değerlendireyim ben iki modeli o zaman. Teşekkür ederim.Logitech kameralarda iyidir.
görüntü kalitesi gayet iyibunu görmüştüm ama görüntü kalitesi nasıldır bilemedim.
Bence değmez ViewSonic ürünleri kalitelidir.logitec c920 pro ile viewsonic arasında iki kat fiyat farkı var değer mi acaba ikiside iyi markalar karar veremedim öyle olunca
Galiba bende WievSonic alacak gibiyim.Bence değmez ViewSonic ürünleri kalitelidir.
Hayırlı olsunWievSonic VB-CAM-001 Aldım. Görüntü kalitesi vs. şuanlık fiyatına göre iyi gibi. Malzeme kalitesi baya iyi. Tek eksisi kamera güvenlik kapağı olmaması.
Teşekkür ederimHayırlı olsun