kanka bu sistemi gordumda sistemde tek ekran karti iyi gerisi allaha emanet
gelirmi sence guzel bi sistem onu bekliyimKasayı +10₺ ile mesh yapın
İşlemciyi i3 12100f yapın
Ekran kartını 6500xt yapın
Ramı 16gb yapın.
10.213₺ tutuyor. Eğer 10.000 üstüne hiç çıkamam derseniz ram 8 kalabilir idarelik.
Pek sanmıyorum ama Pch sistem çıkaracakmış bekleyebilirsiniz , ama ne zaman çıkarır bilemem.gelirmi sence guzel bi sistem onu bekliyim
kanka apu az gelir be unide vs de kullanmayi dusunuyorum en iyisi pc hocasinin sistemini beklemek o zamanHocam bu bütçeye Apu sistem daha iyi olur gibi düşünüyorum ek olarak da daha bilgileri verilmedi ama PCH sistem beklenebilir ama ne zaman çıkacağını bilemiyorum;
![]()
Nova APU | Intel i5 12400 | 8 GB DDR4 | 256 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+Kendim özelleştirdiğim gibi alınabilir sadece kasa ve psu da değişime gittim kasa olarak bütçenize uygun 1 - 2 ve 3.kasa seçilebilir. PSU olarak da FSP seçimi yaptım.
Yani hocam bence gene de bütçeyi biraz yükseltmek gerekebilir pch sistemde eğer dolar ve diğer etkenleri düşünürsek apuda 5600g taş gibi dir.kanka apu az gelir be unide vs de kullanmayi dusunuyorum en iyisi pc hocasinin sistemini beklemek o zaman
hocam butceyi max 10 a kadar cikartabilirim monitorum vs de yok monitorde almak zorundayimYani hocam bence gene de bütçeyi biraz yükseltmek gerekebilir pch sistemde eğer dolar ve diğer etkenleri düşünürsek apuda 5600g taş gibi dir.
10k bütçeye apu mantıklı değil bence. Apuya düşmeye gerek yok.Hocam bu bütçeye Apu sistem daha iyi olur gibi düşünüyorum ek olarak da daha bilgileri verilmedi ama PCH sistem beklenebilir ama ne zaman çıkacağını bilemiyorum;
![]()
Nova APU | Intel i5 12400 | 8 GB DDR4 | 256 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+Kendim özelleştirdiğim gibi alınabilir sadece kasa ve psu da değişime gittim kasa olarak bütçenize uygun 1 - 2 ve 3.kasa seçilebilir. PSU olarak da FSP seçimi yaptım.
katılıyorum.10k bütçeye apu mantıklı değil bence. Apuya düşmeye gerek yok.
Diğer parçalar kötü olursa ileride daha çok para harcamaya gerek var mı sizce eğer iyi bir apu bulunabilirse ileride sadece ekran kartı almak kalır.10k bütçeye apu mantıklı değil bence. Apuya düşmeye gerek yok.
Kullanıcının ne yapacağına bağlı , eğer apu yeterli olursa benim için problem yok. İleride de gpu alacaksa ki alamayacaksa apu mantıksız , eğer gpu alacaksa olabilir.Diğer parçalar kötü olursa ileride daha çok para harcamaya gerek var mı sizce eğer iyi bir apu bulunabilirse ileride sadece ekran kartı almak kalır.
Evet 10k bu devirde düşük bir bütçe haklısınız. Fakat yapacak bir şey yok maalesef. Kampanyayla falan olacağınıda sanmıyıyorum.10k'ya çok sistem araştırdım ama her şeyiyle güzel 1 sistem bulamadım Dolar arttı artık kabullenmeliyiz eğer güzel bir sistem arıyorsak ya kampanyaları kovalayıp Teker teker toplayacağız yada Youtuber sistem bekleyeceğiz tabi artık siteler bile iyi sistemleri az stoklu yapıp talep arttırıp stok ekleyip fiyat arttırıyorlar.
Doğru ekran kartı zor zaten 10k'ya kampanyaları kovalayıp 10k alacağımızdan söz etmedim hocam orda kastetmek istediğim daha uygun almayı kastettim.Dediğiniz gibi Yapacak bir şey yok şuanda çıkarılan sistemlerin yarsı sarı sayfalar zaten.İyi akşamlar İyi geceler.Evet 10k bu devirde düşük bir bütçe haklısınız. Fakat yapacak bir şey yok maalesef. Kampanyayla falan olacağınıda sanmıyıyorum.
İyi geceler hocam.Doğru ekran kartı zor zaten 10k'ya kampanyaları kovalayıp 10k alacağımızdan söz etmedim hocam orda kastetmek istediğim daha uygun almayı kastettim.Dediğiniz gibi Yapacak bir şey yok şuanda çıkarılan sistemlerin yarsı sarı sayfalar zaten.İyi akşamlar İyi geceler.