10000k butce sistem toplama

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
brolar baslikta gordunuz 10k butcem var itopya,sinerji,ince hesap gibi sitelerde bu fiyatlara cop kasa satiyolar cidden rx 6600 veya rtx 2060 sistem cikarmi indirimli yoksa aliyimmi bu sitelerden :/

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kasayı +10₺ ile mesh yapın
İşlemciyi i3 12100f yapın
Ekran kartını 6500xt yapın
Ramı 16gb yapın.
10.213₺ tutuyor. Eğer 10.000 üstüne hiç çıkamam derseniz ram 8 kalabilir idarelik.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam bu bütçeye Apu sistem daha iyi olur gibi düşünüyorum ek olarak da daha bilgileri verilmedi ama PCH sistem beklenebilir ama ne zaman çıkacağını bilemiyorum;

+Kendim özelleştirdiğim gibi alınabilir sadece kasa ve psu da değişime gittim kasa olarak bütçenize uygun 1 - 2 ve 3.kasa seçilebilir. PSU olarak da FSP seçimi yaptım.
Screenshot_2.png

KS

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam bu bütçeye Apu sistem daha iyi olur gibi düşünüyorum ek olarak da daha bilgileri verilmedi ama PCH sistem beklenebilir ama ne zaman çıkacağını bilemiyorum;

+Kendim özelleştirdiğim gibi alınabilir sadece kasa ve psu da değişime gittim kasa olarak bütçenize uygun 1 - 2 ve 3.kasa seçilebilir. PSU olarak da FSP seçimi yaptım.
kanka apu az gelir be unide vs de kullanmayi dusunuyorum en iyisi pc hocasinin sistemini beklemek o zaman

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

10k bütçeye apu mantıklı değil bence. Apuya düşmeye gerek yok.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Diğer parçalar kötü olursa ileride daha çok para harcamaya gerek var mı sizce eğer iyi bir apu bulunabilirse ileride sadece ekran kartı almak kalır.
Kullanıcının ne yapacağına bağlı , eğer apu yeterli olursa benim için problem yok. İleride de gpu alacaksa ki alamayacaksa apu mantıksız , eğer gpu alacaksa olabilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
10k'ya çok sistem araştırdım ama her şeyiyle güzel 1 sistem bulamadım Dolar arttı artık kabullenmeliyiz eğer güzel bir sistem arıyorsak ya kampanyaları kovalayıp Teker teker toplayacağız yada Youtuber sistem bekleyeceğiz tabi artık siteler bile iyi sistemleri az stoklu yapıp talep arttırıp stok ekleyip fiyat arttırıyorlar.

Öznel düşüncelerim lütfen kimse yanlış anlamasın.​

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
10k'ya çok sistem araştırdım ama her şeyiyle güzel 1 sistem bulamadım Dolar arttı artık kabullenmeliyiz eğer güzel bir sistem arıyorsak ya kampanyaları kovalayıp Teker teker toplayacağız yada Youtuber sistem bekleyeceğiz tabi artık siteler bile iyi sistemleri az stoklu yapıp talep arttırıp stok ekleyip fiyat arttırıyorlar.
Evet 10k bu devirde düşük bir bütçe haklısınız. Fakat yapacak bir şey yok maalesef. Kampanyayla falan olacağınıda sanmıyıyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Evet 10k bu devirde düşük bir bütçe haklısınız. Fakat yapacak bir şey yok maalesef. Kampanyayla falan olacağınıda sanmıyıyorum.
Doğru ekran kartı zor zaten 10k'ya kampanyaları kovalayıp 10k alacağımızdan söz etmedim hocam orda kastetmek istediğim daha uygun almayı kastettim.Dediğiniz gibi Yapacak bir şey yok şuanda çıkarılan sistemlerin yarsı sarı sayfalar zaten.İyi akşamlar İyi geceler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Doğru ekran kartı zor zaten 10k'ya kampanyaları kovalayıp 10k alacağımızdan söz etmedim hocam orda kastetmek istediğim daha uygun almayı kastettim.Dediğiniz gibi Yapacak bir şey yok şuanda çıkarılan sistemlerin yarsı sarı sayfalar zaten.İyi akşamlar İyi geceler.
İyi geceler hocam.

bilmisyazar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Senelerdir her ay 10-30K arası çöpe atardım, ne kadar aptalmışım :D bu platformuda dün keşfettim, sistem toplama isteğide son 1 aydır var. İşim bozuldu 4 aydır o bütçelere ulaşamıyorum, şimdi PC toplamak istiyorum bütçe ayıramıyorum, çöpe attığım paralara çok çok yandım :D iPhone 11 alıp satardım, 13 Pro Max alıp satardım, niye onları alıp satmışım ki, Diz sapasağlam bir sistem, yatır evin bir köşesinde daha iyiymiş :D şu an çok pişmanım...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Şuan için fireflux bu bütçede bence tercih edilebilir hocam bileşenleri çok kötü değil değerlendirin isterseniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri