1000tl %60-%75 klavye önerisi

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
1000tl civarına %60-%75 siyah wireless klavye öneriniz var mı?

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
kablolu tkl mümkün fakat şu an 1k bütçe ile wireless biraz zor hocam ya bütçe artmalı yada sağlam bi kampanya denk gelmeli

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben rk61 diye düşündüm ama

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
1k bütçeye bulduysanız hayırlı olsun hocam

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Ben rk61 diye düşündüm ama
RK61 fena bir ürün değil. Banggood veya aliexpress üzerinden RoyalKludge ve Ajazz ürünlerine bakabilirsiniz. Populer markaların bu fiyat bandında ürünleri pek bulunamıyor. Fakat gümrük vergisi konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saçma sapan bir vergi çıkarsa teslim almayıp, PTT'ye durumu bildirip CİMER'e şikayet etmeniz gerekiyormuş.

Geçenlerde garip bir olay yaşadığım için anlatayım dedim :D

Bu ürünlere de bakabilirsiniz:

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
RK61 fena bir ürün değil. Banggood veya aliexpress üzerinden RoyalKludge ve Ajazz ürünlerine bakabilirsiniz. Populer markaların bu fiyat bandında ürünleri pek bulunamıyor. Fakat gümrük vergisi konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saçma sapan bir vergi çıkarsa teslim almayıp, PTT'ye durumu bildirip CİMER'e şikayet etmeniz gerekiyormuş.

Geçenlerde garip bir olay yaşadığım için anlatayım dedim :D

Bu ürünlere de bakabilirsiniz:

Bende o vergiden korkuyorum

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ama galiba türkiye direkt posta seçince vergi çıkmıyo ama ekstra bi ücret ödüyorsunuz (70tl)

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Ama galiba türkiye direkt posta seçince vergi çıkmıyo ama ekstra bi ücret ödüyorsunuz (70tl)
Banggood'da ödeme kısmına girip baktım şimdi.

1659818024663.png

4 adetten az ürün aldıysanız gümrük vergisi ödemeniz durumunda geri ödeme yapacaklarını söylüyorlar. Direkt posta seçilince onun için ekstra bir ücret almıyorlar. Uluslararası takipli kargo seçilince 7$ ekstra alıyorlar. Sitenin bu kısmında Türkçe açıklaması sıkıntılı o yüzden özellikle İngilizce baktım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri