RK61 fena bir ürün değil. Banggood veya aliexpress üzerinden RoyalKludge ve Ajazz ürünlerine bakabilirsiniz. Populer markaların bu fiyat bandında ürünleri pek bulunamıyor. Fakat gümrük vergisi konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saçma sapan bir vergi çıkarsa teslim almayıp, PTT'ye durumu bildirip CİMER'e şikayet etmeniz gerekiyormuş.Ben rk61 diye düşündüm ama
Ben banggood üzerinden 3lü mod almayı düşünüyorumBahsettiğiniz RK61 ürünü TR üzerinde 1900 TL ama. Ben ürün bulamadım bu bütçeye.
Bende o vergiden korkuyorumRK61 fena bir ürün değil. Banggood veya aliexpress üzerinden RoyalKludge ve Ajazz ürünlerine bakabilirsiniz. Populer markaların bu fiyat bandında ürünleri pek bulunamıyor. Fakat gümrük vergisi konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saçma sapan bir vergi çıkarsa teslim almayıp, PTT'ye durumu bildirip CİMER'e şikayet etmeniz gerekiyormuş.
Geçenlerde garip bir olay yaşadığım için anlatayım dedim
Bu ürünlere de bakabilirsiniz:
![]()
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar bluetooth 5.0 Kablolu Çift Mod RGB Oyun Klavye
Yalnızca US$52.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar bluetooth 5.0 Kablolu Çift Mod RGB Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
![]()
AJAZZ AK33 82 Tuşlar Kablosuz Mekanik Klavye USB Kablolu / bluetooth 5.0 Çift Mod Kırmızı Anahtarı Mavi Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar PC Dizüstü Oyun Için
Yalnızca US$49.99, en iyi AJAZZ AK33 82 Tuşlar Kablosuz Mekanik Klavye USB Kablolu / bluetooth 5.0 Çift Mod Kırmızı Anahtarı Mavi Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar PC Dizüstü Oyun Için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
![]()
Royal Kludge RK84 Mekanik Klavye 84 Tuşlar Üçlü Mod Kablosuz bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Kablolu Çalışırken Değiştirilebilir RK Anahtarı USB Hub Şarj Edilebilir RGB Arkadan Aydınlatmalı ABS Klavye Tuşları Oyun Klavye
Yalnızca US$76.99, en iyi Royal Kludge RK84 Mekanik Klavye 84 Tuşlar Üçlü Mod Kablosuz bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Kablolu Çalışırken Değiştirilebilir RK Anahtarı USB Hub Şarj Edilebilir RGB Arkadan Aydınlatmalı ABS Klavye Tuşları Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Banggood'da ödeme kısmına girip baktım şimdi.Ama galiba türkiye direkt posta seçince vergi çıkmıyo ama ekstra bi ücret ödüyorsunuz (70tl)